Solid Edge – Globális felhasználói közösség

A mindennapi tervezés közben belefuthatunk olyan esetekbe, ahol szükségünk lesz némi segítségre, útmutatásra a munkánk folytatásához. Igyekszünk nektek segítséget nyújtani az ügyféltámogatási oldalunkon keresztül, ahol megannyi tudásbázis videót találtok, amelyekből remélhetőleg könnyebb lesz az aktuális és jövőbeli munkátok is. Továbbá a telefonos hotline szolgáltatásunk is rendelkezésetekre áll, ahol kollégáim és én készséggel segítünk, ha valamiben nem tudtok egyről a kettőre jutni.

Viszont ezeken a lehetőségeken felül is közvetlen segítséget kaphattok, mégpedig a nemzetközi Solid Edge Community-n – avagy Solid Edge felhasználói közösség – keresztül. Itt a világ összes Solid Edge felhasználója megoszthatja tudását, kérdezhet bátran, legyen bármilyen szituációról szó, mindig lesz egy távoli (vagy közeli) szakmabeli, aki készséggel segít.

sef

A kérdések megválaszolása, és segítségkérés mellett lehetőségünk van tudásbázis videók megtekintésére, mint ahogy azt az ügyféltámogatási oldalunkon is megtehetitek. Érdemes a felhasználói közösséget látogatni, mivel akár közvetlenül a fejlesztőktől is kaphatunk választ a kérdéseinkre, illetve szinte biztos valaki eligazítást ad a problémánkban, tekintve, hogy egy világméretű közösségről beszélünk. Több, mint 300.000 témát és több, mint 5.000 megoldást találhatunk az oldalon, ami egészen a legkorábbi Solid Edge verzióktól a legújabbig terjed.

sefor

A Solid Edge User Community eléréséhez először is egy regisztráció szükséges. A regisztráció befejeztével szabadon böngészhetünk a közösségi oldalon.

Archívum