EDGECAM 2024.1: SZINTLÉPÉS A CNC MEGMUNKÁLÁSI MŰVELETEK PROGRAMOZÁSÁBAN.

Az EDGECAM legújabb 2024.1 verziója forradalmasítja az esztergálási, marási és huzalszikraforgácsolási műveleteket, olyan korszerű funkciók bevezetésével, amelyek célja a termelékenység javítása és a kézi beavatkozások csökkentése. Az új verzió magasfokú gépkihasználást és a termelés gyorsítását teszi lehetővé, különös hangsúlyt helyezve az olyan magas elvárású területekre, mint az elektromos járművek gyártása vagy a repülőgépipar.

Legfontosabb fejlesztések

A Kontúrkövető-síkmarás (Előnézet*) az öntvényházakat megmunkáló cégek, így az elektromos járműgyártók igényeit célozza meg, míg az öttengelyes- és hengerpalást marás fejlesztései forradalmasítják a többtengelyes megmunkálásokat. A marási műveletek további jelentős fejlesztései közé tartozik a fejlesztett pengeképződés megelőzés, a felesleges, levegővágások kiküszöbölése, a jobb fogásmélység-kezelés és a készülékek kikerülése.

A Nagyolás maróciklus olyan fejlesztéseket tartalmaz, mint a Pályamegszakítás, amely jobb szerszámkezelést tesz lehetővé a szerszám éltartamának figyelembevételével, míg az esztergálás területén a beszúrás került továbbfejlesztésre egy új módosítóval. A huzalszikraforgácsolási műveletek pedig az intelligens hídeltávolításból és a háromszög alakú tartóhidakból profitálhatnak, amelyek megakadályozzák a kivágott darabok idő előtti kiesését.

Az új verzió az elmúlt évek legjelentősebb fejlesztéseit nyújtja, melyekről bővebben ezen az oldalon olvashat.

További részletekért keressen minket a +36 (1) 471-2424/2 ügyféltámogatási vonalon vagy az edgecam@enterprisegroup.hu e-mail címen!

*Az Előnézeti funkciók elérése érdekében, igényelje meg a funkció aktiválását a regisztráció során.

Regisztráció

    Töltse ki a mezőket a EDGECAM 2024.1 verzió letöltéséhez! A regisztráció elküldése után egy emailt küldünk Önnek, amelyből a további részleteket tudhatja meg.

    Igen, kérem kapcsolják be számomra a Előnézet opciót!

    Feliratkozás a hírlevélre

    Elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatban szereplőket.

    A csillaggal ellátott mezőket kötelező kitölteni.

    Kérdése van?

    Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal!

     

    Kiss Tibor
    Enterprise Group
    Ügyféltámogatási vezető
    kiss.tibor@enterprisegroup.hu
    +36 (30) 267-5733