EPLM Trends Digital – webkonferencia

2020.10.08.

Az online eseményen a digitális ipari gyártás szinte teljes vertikumát igyekszünk lefedni, így a szerszám- illetve speciális tervezéstől indulva a gépgyártó független megmunkáláson át olyan újgenerációs megoldásokat mutatunk be, melyek gyors és költséghatékony gyártást tesznek lehetővé.

Stratégiai partnereinkkel együtt a folyamatoptimalizálás és a korszerű termékadatkezelés lehetőségeire is betekintést nyújtunk, esettanulmányokkal kiegészítve az előadásokat. Külön szekciót szentelünk továbbá napjaink legdinamikusabban fejlődő területére, az iparban használt robotprogramozási és szimulációs valamint automatizációs megoldásoknak.

Miért ajánlott a részvétel?

Célunk, hogy olyan korszerű eszközöket mutassunk be, amelyekkel a mindennapi tervezési és megmunkálási egyszerűbbé és hatékonyabbá válthat. Az előadások között reméljük mindenki megtalálja a leginkább izgalmas témakört, amely a napi munkáját teszi könnyebbé.

Milyen szektorok számára hasznos a konferencia?

Elektronikai eszközgyártás
Autóipar
Szerszám- és alkatrészgyártás
Egyedi gépgyártás
Műanyag fröccsöntött alkatrészgyártás
Kompozit alkatrészgyártás
Faipar
Bútorgyártás

Regisztráció

  A webkonferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

  Érdekel*:

  Szerszámtervezési és gyártási megoldásokÁltalános gépipari megoldásokHatékonyságnövelő eszközök CNC megmunkáláshozSpeciális tervezési és megmunkálási területekFolyamatoptimalizálás és adatkezelésEnterprise Group Oktatási Mentor ProgramRobotprogramozási és szimulációs megoldások

  Feliratkozás a hírlevére

  Elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatban szereplőket.

  A csillaggal ellátott mezőket kötelező kitölteni.

  Szervező

  Szakmai partnerek

  Média partnerek

  Program - szekciónként

  1. Szerszámtervezési és gyártási megoldások

  A szerszámgyártási terület egy hatalmas és változatos iparágat ölel fel, legyen szó akár a különböző műanyag- és fémöntészeti szegmensről vagy lemezalakítási folyamatokról. Szoftvereink és szakértelmünk segítségével valódi megoldást tudunk nyújtani ezen iparág számára, hogy mindennapi feladataikat hatékonyan végezhessék el. (Kapcsolódó megoldások: SOLID EDGE, EDGECAM, NX, VISI, WORKNC)

  8:30 - 8:50 Megnyitó és EDGE Vándorkupa nyertesek kihirdetése (Orbán Előd, Béke Gyula)
  8:50 - 9:00 Szünet
  9:00 - 9:50
  Szoftveres megoldásaink a szerszámgyártók részére

  A szerszámgyártási terület egy hatalmas és változatos iparágat ölel fel, legyen szó akár a különböző műanyag- és fémöntészeti szegmensről vagy lemezalakítási folyamatokról. A szerszámok olyan szerelt egységek, melyek jellemzően sok és különböző bonyolultsági fokú alkatrészből állnak. A portfoliónkban található szoftverek és szakértelmünk segítségével valódi megoldást tudunk nyújtani ezen iparág számára, hogy mindennapi feladataikat hatékonyan végezhessék el. De ehhez elengedhetetlen, hogy az adott feladathoz, a megfelelő eszközt hívjuk segítségül. Az előadás során bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeket ajánlunk az egyes területek számára, valamint a belépőszintű feladatok hogyan oldhatók meg költséghatékonyan.

  Lukács Krisztián, Kukely Krisztián, Szabó Zoltán

  9:50 - 10:00 Szünet
  10:00 - 10:50
  Gyorsan és okosan: Iparágra szabott eszközök a tervezéshez

  A versenyképesség egyik kulcsa, hogy cégünk milyen gyorsan tud reagálni a kialakult piaci helyzetekre, valamint mekkora idő- és erőforrás ráfordítással képes elvégezni a gyártáselőkészítési feladatokat. Az előadás során az ajánlatadástól kezdve, a tervezés kritikus pontjain át olyan eszközöket fogunk bemutatni, amik segítségével a folyamatok átfutási ideje jelentős mértékben csökkenthető.

  Lukács Krisztián, Süller Jácint, Szabó Zoltán

  10:50 - 11:00 Szünet
  11:00 - 11:50
  Hatékonyság és ismételhetőség: Testreszabott folyamatok a megmunkálásban

  Egy megfelelő CAD/CAM szoftver már önmagában jelentős mértékben növelheti a cég termelékenységét. De egy ponton túl az eredményességet a folyamataink virtuális leképzésével és optimalizálásával tudjuk növelni. Az előadás során a CAD/CAM rendszerekben alkalmazható sablon és automatizációs lehetőségeken keresztül mutatjuk be, hogy egy testreszabott szoftver és/vagy posztprocesszor segítségével milyen értékteremtő erő rejlik az adott megoldásban, amikkel hatékonyabbá tehetjük a megmunkálási folyamatainkat.

  Kukely Krisztián, Szabó Zoltán

  11:50 - 15:00 Szünet
  15:00 Vége

  2. Általános gépipari megoldások

  A hagyományos értelemben vett CAD/CAM technológia folyamatosan bővül a felhasználói igényeknek és a fejlődő technológiai lehetőségeknek megfelelően. Így a CAD rendszerek is új modulokkal és integrált megoldásokkal bővülnek, és a CAM rendszerek is mind szélesebb körben fedik le a megmunkálási igényeket. Ennek köszönhetően kompromisszum nélkül alkalmazhatóak mind hagyományos tervezési és megmunkálási feladatokra, mind speciális igények kielégítésére. (Kapcsolódó megoldások: SOLID EDGE, EDGECAM, NX)

  8:30 - 8:50 Megnyitó és EDGE Vándorkupa nyertesek kihirdetése (Orbán Előd, Béke Gyula)
  8:50 - 9:00 Szünet
  9:00 - 9:50
  Solid Edge 2021 – Intelligencia a tervezésben

  Használja ki a Solid Edge portfoliója nyújtotta előnyöket, dolgozzon ugyanazzal a modell fájllal a tervezéstől a gyártáson át a dokumentáció elkészüléséig.

  Huszár András, Tripolszki Gábor

  9:50 - 10:00 Szünet
  10:00 - 10:50
  Solid Edge szimulációs megoldásainak bemutatása

  Az előadás első szakaszában a Solid Edge végeselemes funkcionalitása kerül bemutatásra a Solid Edge Fundation csomagtól Solid Edge Simulation Advanced csomagig, ezt követően a Generative Design, majd a kinematikai (Solid Edge Motion) és a hő- és áramlástani (FLOEFD) szimulációs modulokat szemléltetjük.

  Hetyei Csaba

  10:50 - 11:00 Szünet
  11:00 - 11:50
  Egy CAM rendszer különböző forgácsolási technológiákhoz

  Az alkatrészek összetettségének növekedésével és az átfutási idők csökkenésével egyre fontosabbá válik a beállítási idők, ezen belül az NC programozás idejének csökkentése. Az előadás keretében bemutatásra kerül EDGECAM 2021 programozási filozófiája és azok a megmunkálási stratégiák és lehetőségek, amik biztosítják a marási, esztergálási vagy akár huzalos szikraforgácsolási feladatok gyors és megbízható programozását.

  Gyönyörű Attila

  11:50 - 13:00 Ebédszünet
  13:00 - 13:50
  Speciális forgácsolási területek programozási kihívásai

  Az alkatrészgyártás speciális területe az olyan alkatrészek forgácsolása, amelyek az előgyártmány nagy méretszórása, illetve annak méretéhez viszonyított kis pozíció tűrések miatt jelentős gépkezelői beavatkozást (nullpont és szerszámkorrekció) igényelnek. Ilyenek pl a hegesztett szerkezetek, vagy kompozitok megmunkálása. Az előadás keretén belül olyan alkalmazási példák kerülnek bemutatásra, amik lehetővé teszik az EDGECAM rendszer alkalmazását az ilyen típusú megmunkálások hatékony programozására.

  Kiss Tibor, Csillik Csaba

  13:50 - 14:00 Szünet
  14:00 - 14:50
  Autóipari szimulációs megoldások - Avagy meddig bírja a futómű a magyar utakat

  Ebben az előadásban bemutatjuk, hogy milyen egyedüálló lehetőségek állnak azon felhasználók rendelkezésére, akik egy modulárisan felépíthető, intgerált CAD/CAM/CAE rendszert (NX) használnak a mérnöki feladataikhoz.

  Tatárvári Tamás, Czifrák Gábor

  14:50 - 15:00 Szünet
  15:00 Vége

  3. Hatékonyságnövelő eszközök CNC megmunkáláshoz

  Függetlenül attól, hogy alkatrész- vagy szerszámgyártási, lemeztechnológiai vagy akár faipari területen dolgozik, a szerszámgép biztonságos üzemeltetése és hatékony programozása elengedhetetlen a gazdaságos működéshez. Ezek támogatását biztosítja a szoftverek egyedi igényekhez illesztése és az NC kód alapú szimuláció is. (Kapcsolódó megoldások: EDGECAM, VISI, RADAN, ALPHACAM, NCSIMUL)

  8:30 - 8:50 Megnyitó és EDGE Vándorkupa nyertesek kihirdetése (Orbán Előd, Béke Gyula)
  8:50 - 13:00 Szünet
  13:00 - 13:50
  NCSIMUL - Kapacitásnövelés a nagyobb biztonságnak köszönhetően

  A forgácsolással foglalkozó cégek számára kiemelkedően fontos, hogy nagyértékű szerszámgépeik megbízhatóan és kiszámíthatóan működjenek, és ne forduljanak elő olyan váratlan hibák, amelyek a gép termelésből való kiesését eredményezik, és jelentős javítási költséggel járnak.

  Bár ma már a CAM-rendszerek és a korszerű vezérlők is magasszintű szimulációt tartalmaznak, az egyre összetettebb szerszámgépek minden lehetőségét nem vagy esetenként csak lassan tudják leszimulálni. Ez indokolja a CAM független offline szimuláció és NC optimalizálás alkalmazását a szerszámgépek maximális kihasználása érdekében.

  Az előadásban egy olyan CAM független, hatékony szimulációs megoldást mutatok be, az NCSIMUL személyében, ami valódi NC-kód alapú kinematikai ellenőrzést biztosít, a megmunkálóközpont digitális iker modelljének segítségével. Véleményünk szerint a távolról történő programozás vagy a felügyelet nélküli program futtatás különösen indokolttá teheti ennek a szoftveres megoldásnak a használatát.

  Szabó Zoltán

  13:50 - 14:00 Szünet
  14:00 - 14:50
  Befektetés a folyamatokba - Szoftverillesztés egyedi igényekhez

  A mai piaci versenyhelyzetben egy megfelelő CAD/CAM-rendszer használata egyre inkább megkerülhetetlenné válik. Hasonlóképpen, mint minden beruházás esetén, ebben az esetben is pusztán az eszköz nem feltétlenül garancia a sikerre. A megoldásainkban rejlő lehetőségek minél nagyobb fokú kiaknázásához, mindenképpen célszerű megtervezni a bevezetés folyamatát és megfontolni a felmerülő testreszabások lehetőségét. Az egyedi igények megvalósítása tulajdonképen egy befektetés, aminek segítségével számos értékes mérnökóra vagy gépidő megspórolható. Az előadásunkban ezeket a lehetőségeket mutatjuk be valós példákon keresztül az igény felmerülésétől, a fejlesztés folyamatán keresztül, a kész megoldásig.

  Szabó Zoltán, Veres Tibor

  14:50 - 15:00 Szünet
  15:00 Vége

  4. Speciális tervezési és megmunkálási területek

  A vezérlőfüggetlen CAM megmunkálások hagyományos területe a fémforgácsolás, és a 3D-s CAD alkalmazások is leginkább a gépipar területén elterjedtek. Ugyanakkor számos más területen is jelentős segítséget nyújt a CAD/CAM rendszerek alkalmazása. Szoftvereink és szakértelmünk segítségével teljes körű megoldást tudunk nyújtani a lemeztechnológia és a faipari- és bútortervezés- és gyártás területén is. (Kapcsolódó megoldások: SOLID EDGE, RADAN, ALPHACAM, CABINET VISION)

  8:30 - 8:50 Megnyitó és EDGE Vándorkupa nyertesek kihirdetése (Orbán Előd, Béke Gyula)
  8:50 - 9:00 Szünet
  9:00 - 9:50
  Lemeztechnológia árajánlattól a megmunkálásig

  Minden gyártási területen fontos hogy minél pontosabb árajánlatot tudjunk készíteni, minél rövidebb idő alatt. Radan lemeztechnológiai CAM rendszer segítségével a lemezalkatrészek árait a tényleges gyártási technológiai adatokkal és akár a tényleges táblatervekkel tudjuk kikalkulálni, úgy hogy akár a gyártás indításához szükséges NC programok is pár kattintással elkészíthetők.

  Veres Tibor

  9:50 - 10:00 Szünet
  10:00 - 10:50
  Technológiahelyes lemezalkatrész tervezés és programozás testmodell alapján

  Napjainkban már egyre több cég testmodellezéssel tervezi lemezalkatrészeit. Ugyanakkor a megmunkálás programozása a legtöbb cégnél mai is 2D drótvázgeometria (DXF, DWG) alapján történik.

  Az előadásban bemutatjuk a technológiahelyes lemezalkatrész tervezési eszközöket a Solid Edge 2021 szoftverben, és a közvetlenül az így előállított testmodellek alapján történő automatikus programozást a RADAN szoftverben.

  Cérna Szabolcs, Tripolszki Gábor

  10:50 - 11:00 Szünet
  11:00 - 11:50
  Bútortervezési megoldások minden területre

  Bútortervezésnél két fő területet különböztethetünk meg: az általános korpusz bútorgyártást és az egyedi bútorok gyártását. Ez a két terület a tervezőrendszerekkel szemben is teljesen más elvárásokat támaszt ezért előadásunkban ezekre mutatunk be hatékony megoldásokat.

  Veres Tibor, Dranka Gergő

  11:50 - 13:00 Ebédszünet
  13:00 - 13:50
  CAM megoldások nem mindennapi feladatokra

  Vannak olyan területek, ahol a CAM rendszereknek szélsőséges követelményeknek kell megfelelnie. Egyik ilyen a korpuszbútor gyártás, ahol egyszerű de mindig egyedi alkatrészeket kell gyártani rövid átfutási idővel, másik ilyen pedig a kompozit megmunkálás, ahol gyakran bonyolult felületekre kell viszonylag egyszerű szerszámpályákat készíteni. Ilyen és hasonló követelményekre láthatnak megoldásokat a bemutatóban.

  Veres Tibor

  13:50 - 15:00 Szünet
  15:00 Vége

  5. Folyamatoptimalizálás és adatkezelés

  Minden vállalatban működése során rengeteg adat keletkezik, amelyet eltérő módon rendszereznek, tárolnak illetve használnak fel. A korszerű, digitális alapokon nyugvó adatkezelés, elemzés és az adatokra épülő termelési megoldások bevezetésével egy minden szempontból hatékonyabb állapot érhető el. (OPCENTER APS, PLANT SIMULATION,TEAMCENTER)

  8:30 - 8:50 Megnyitó és EDGE Vándorkupa nyertesek kihirdetése (Orbán Előd, Béke Gyula)
  8:50 - 9:00 Szünet
  9:00 - 9:50
  "Hova mentettem?/"Mit kell(ene) módosítanom?"

  Az integrált termékadat-kezelés megadja a választ. Egy termék életciklusa alatt rengeteg adat keletkezik a mechanikai terv adatok mellett, például szöveges dokumentumok, képek, tervezéshez és gyártáshoz szükséges adatok. Az idő előrehaladtával az adatok elérési útjai, változásai, érvényes verziói, illetve a termékpaletta bővülésével az adatok és az adatok közötti kapcsolatok egyre nehezebben nyomon követhetőek. Közel egy órában bemutatjuk hogyan segít a Teamcenter az adatok korszerű kezelésében, tárolásában.

  Csóka Zoltán, Kovács Gábor

  9:50 - 10:00 Szünet
  10:00 - 10:50
  Valós, rendszerszintű adathasznosítás a termelésben

  Hogyan hasznosítsuk a vállalat már meglévő, de szigetszerűen elérhető adatvagyonát? A prezentációban kitérünk az almérőkkel kapcsolatos törvényi kötelezettségekre, a TAO kedvezményre és, hogy a rendszerben gondolkodásra, egy rugalmas integrációra képes, automatizáláson alapuló gyártó és készülékfüggetlen platform milyen optimalizációs és megtakarítási potenciált nyújt MA meglévő adatokkal. Milyen további termelési és üzleti értéket hozhat HOLNAP további szenzorok és adatok illesztésével és a JÖVŐBEN akár új IoT eszközök megjelenésével. Fókuszban az adat- és energiamenedzsment, előrejelzés és prediktív karbantartás.

  Német István - Enterprise Group

  10:50 - 11:00 Szünet
  11:00 - 11:50
  Termeléstervezés és optimalizálás digitális eszközei

  Az előadásban élőben működő szoftvereszközökön demonstráljuk, hogy milyen módon segíthetik a már mindenki számára elérhető digitális eszközök a kapacitások jobb kihasználását, a napi működés fejlesztését, optimalizálását egy agilisabb, a környezeti változásokhoz jobban és gyorsabban alkalmazkodó termelési rendszer kialakítását. A hallgatóság egy integrált példában követheti végig, a gyártási és logisztikai szimuláció, az adatelemzés és a gyártástervezés illetve ütemezés előnyeit, illetve az alkalmazásuk követelményeit.

  Kádár Botond, Czirkó Dávid és Farkas Ádám – Epic Innolabs

  11:50 - 13:00 Ebédszünet
  13:00 - 13:50
  Opcenter APS: Mivel segíti a vevői elégedettséget a termelésütemező szoftver?

  Az előadásban olyan megoldásokat és technikákat mutatunk be amelyek használatával az ügyfélkiszolgálás pontosságát lehet javítani.

  Treszkai Dániel

  13:50 - 14:00 Szünet
  14:00 - 14:50
  PLM következő szintje: minőség és hatékonyság elérése és biztosítása

  Bemutatjuk, hogy milyen módon tud a Teamcenter megoldása segíteni a projektkezelés kihívásaiban és a minőségbiztosítási rendszer által támasztott követelményeknek való megfelelésnek.

  Csóka Zoltán

  14:50 - 15:00 Szünet
  15:00 Vége

  6. Enterprise Group - Oktatási Mentor Program

  Az Enterprise Group, a magyarországi CAD/CAM/PLM piac meghatározó szereplőjeként, a Siemens DI Software és a HEXAGON MI hazai képviseleteként, mint egy évtizede küldetésének tartja a gépészeti tanulmányokat oktató, közép- és felsőoktatási intézmények tanárainak, valamint hallgatók folyamatos képzését. A szakmai odafigyelés és tehetséggondozás eredményeképpen megszerzett tudás minden szempontból releváns legyen az ipar számára így biztosítva a frissen végző szakemberek versenyképességét.

  8:30 - 8:50 Megnyitó és EDGE Vándorkupa nyertesek kihirdetése (Orbán Előd, Béke Gyula)
  8:50 - 13:00 Szünet
  13:00 - 13:50
  Műszaki képzés támogatása az Oktatási Mentor Programon keresztül

  Az átalakuló közoktatás nagy kihívások elé állítja az oktatási intézményeket, hiszen olyan jövőbeni munkaávállalokat kell képezni, akik a munkaerőpiaci elvárásoknak megfelelnek. Az Enterprise Group által meghirdetett Oktatási Mentor Program erre a kihívásokra igyekszik választ adni a diákok tehetséggondozásán és az oktatók képzésén keresztül.

  Szűcs Imre

  13:50 - 14:00 Szünet
  14:00 - 14:50
  Oktatási Mentor Program kerekasztal, amelyhez mindenki csatlakozhat

  Különböző iskolák különböző módon használják az Enterprise Group megoldásait az Oktatási Mentor Program keretében. Egyvalami viszont közös az pedig a tenni akarás a magas színvonalú szakember képzésért. A résztvevők megosztják tapasztalataikat és elképzeléseiket a korszerű, szoftvererekkel támogatott képzésről.

  Szűcs Imre, Gyönyörű Attila

  14:50 - 15:00 Szünet
  15:00 Vége

  7. Robotprogramozási és szimulációs megoldások

  Az ipari robotok használatával sok esetben kiválthatunk unalmas vagy akár veszélyes manuális feladatokat. Azonban a robotok telepítésekor előfordulhatnak olyan problémák, amelyekkel a megrendelő csak a helyszínen szembesül, és előfordulhatnak olyan pontos pályabejárást igénylő feladatok is, amelyek programozása hagyományos betanítással nem végezhető el. Megoldásaink teljes körű megoldást nyújtanak robotok támogatására, legyen szó egyetlen robot programozásáról, vagy komplex gyártósor szimulációjáról. (Kapcsolódó megoldások: ROBOTEXPERT, PROCESS SIMULATE, RoboDK, SOLID EDGE, ALPHACAM)

  8:30 - 8:50 Megnyitó és EDGE Vándorkupa nyertesek kihirdetése (Orbán Előd, Béke Gyula)
  8:50 - 9:00 Szünet
  9:00 - 9:50
  Ipari automatizálás és a robotok (digitális) világa

  Napjainkban az automatizálással kapcsolatban nem az a kérdés, hogy szükséges-e, hanem hogy milyen szinten alkalmazzuk. A robotizálás szerves része az ipari automatizálásnak. Az előadásban az ipari robotok alkalmazási területeit tekintjük át, valamint az ehhez kapcsolódó, mérnöki munkát segítő szoftvereket fogjuk áttekinteni., olyan témákat érintve, mint pontfelhők, ütközésvizsgálat, digital twin, virtuális beüzemelés.

  Kálmán Attila - Robot-X

  9:50 - 10:00 Szünet
  10:00 - 10:50
  Helyettünk ROBOToló megoldások

  A magyar kis és középvállalkozások számára is elérhető a robotizáció, amellyel a gyártás, a termelés kiszámíthatóbbá és hatékonyabbá tehető. Ebben a bemutatóban több oldalról megvizsgáljuk a robotok alkalmazhatóságát, a napi folyamatokba való illesztésüket az egyszerű "pick and place" műveletektől a bonyolult megmunkálásig.

  Veres Tibor, Szűcs Imre

  10:50 - 15:00 Szünet
  15:00 Vége

  Előadók

  A webkonferencia előadói sokéves tapasztalattal rendelkeznek az ipari digitalizáció terén és az adott terület szakértői.

  Orbán Előd
  Enterprise Group
  Ügyvezető igazgató

  Béke Gyula
  Enterprise Group
  PLM üzletág igazgató

  Cérna Szabolcs
  Enterprise Group
  Ügyféltámogató mérnök

  Csóka Zoltán
  Enterprise Group
  Ügyféltámogató mérnök

  Czifrák Gábor
  Enterprise Group
  Vezető értékesítő

  Czirkó Dávid
  EPIC InnoLabs
  Digitális gyártás, senior rendszermérnök

  Dranka Gergő
  Enterprise Group
  Ügyféltámogató mérnök

  Farkas Ádám László
  EPIC InnoLabs
  Digitális gyártás, senior rendszermérnök

  Gyönyörű Attila
  Enterprise Group
  CAM termékvonal vezető

  Hetyei Csaba
  Enterprise Group
  Ügyféltámogató mérnök

  Huszár András
  Enterprise Group
  Ügyféltámogató mérnök

  Kádár Botond
  EPIC InnoLabs
  Ügyvezető

  Kálmán Attila
  Robot-X
  Szimulációs mérnök

  Kiss Tibor
  Enterprise Group
  Ügyféltámogató mérnök

  Korossy-Khayll András
  C3D Műszaki Tanácsadó Kft.
  Tervezőmérnök

  Kukely Krisztián
  Enterprise Group
  Ügyféltámogató mérnök

  Lukács Krisztián
  Enterprise Group
  Ügyféltámogató mérnök

  Molnár Judit
  Enterprise Group
  Ügyféltámogató mérnök

  Német István
  Enterprise Group
  Automatizálási menedzser

  Novák Ferenc
  Enterprise Group
  Ügyféltámogató mérnök

  Szabó Zoltán
  Enterprise Group
  Ügyféltámogató mérnök

  Szűcs Imre
  Enterprise Group
  Ügyféltámogatási vezető

  Tatárvári Tamás
  C3D Műszaki Tanácsadó Kft.
  Senior mérnök

  Tripolszki Gábor
  Enterprise Group
  Ügyféltámogató mérnök

  Veres Tibor
  Enterprise Group
  Ügyféltámogató mérnök

  KÉRDÉSE VAN?

  Lépjen kapcsolatba kollégánkkal!

  Feminger Edina
  Enterprise Group
  Marketing és értékesítési referens
  feminger.edina@enterprisegroup.hu
  +36 (30) 491-6679