Szabad választás, kimagasló CAD teljesítmény

Szabad választás, kimagasló CAD teljesítmény

Használjon továbbra is számítógépére telepített CAD szoftvert, és élvezze a felhő által nyújtott előnyöket!

Tudja meg, miért a Solid Edge a legjobb alternatíva!

Tekintse meg a videót!

Bevezető

Solid Edge

A CAD szoftverek piaca folyamatosan változik. A felhő alapú, web böngészőben futó szoftverek gyorsan növekvő trendet képviselnek, viszont sok felhasználó továbbra is a helyi telepítést preferálja a maximális kontroll érdekében.

A Solid Edge egy olyan megoldást kínál, amely ötvözi a helyi telepítés előnyeit a legújabb felhő alapú technológiákkal.

Webinárunkon bemutatjuk, hogyan viheti tovább projektjeit egyszerűen és zökkenőmentesen a meglévő 3D-s állományok migrálásával és a Solid Edge legújabb fejlesztéseivel!

5 nyomós szakmai érv a váltás mellett!

Versenyelőny a piacon

Versenyelőny a piacon

A Siemens nemcsak a CAD szoftverek fejlesztésében jár élen, hanem a szoftverek motorjait is évtizedek óta saját maga fejleszti, mint például a Parasolid vagy a D-Cubed. Ezek a technológiák, a Siemens tulajdonában vannak. Viszont korlátozott tudással számos CAD szoftverfejlesztőjének értékesítik. Ön Solid Edge felhasználóként jelentős előnyre tehet szert, mivel olyan fejlett funkciókat és eszközöket érhet el, amit más CAD szoftverekben nem talál meg.

Versenyelőny a piacon
Folytassa ott, ahol abbahagyta

Folytassa ott, ahol abbahagyta

Számos adatmigrációs eszközök (SolidWorks, Inventor, Pro-e, Creo) segítik a meglévő adatainak zökkenőmentes átvitelét Solid Edge-be, biztosítva a folyamatosságot és az adatok integritását. Ezentúl a hatékony fájlfordítóknak köszönhetően könnyedén együttműködhet más CAD rendszerekkel. Sőt a CAD Direct technológia lehetővé teszi a különböző CAD rendszerekből származó modellek közvetlen importálását és szerkesztését, minimalizálva az adatvesztést és konvertálási problémákat.

A leggyorsabb modellezés
A leggyorsabb modellezés

A leggyorsabb modellezés

A Siemens Szinkron Technológiája lehetővé teszi a gyors és rugalmas modellezést és módósítást azáltal, hogy egy rendkívül flexibilis megoldással kombinálja a paraméteres tervezés előnyeit. Az egyedülálló Szinkron Technológia gyorsítja a tervezési folyamatokat és csökkenti a tervezési időt, javítva ezzel a termékfejlesztés sebességét és pontosságát.

Adatkezelés az Ön igényei alapján

Adatkezelés az Ön igényei alapján

A Solid Edge fejlett adatkezelési rendszere biztosítja, hogy a projektadatok mindig rendezettek és könnyen hozzáférhetők legyenek. Az integrált PLM (Product Lifecycle Management) megoldások lehetővé teszik a dokumentumok, verziók és változtatások nyomon követését, ezáltal javítva az együttműködést és a termékfejlesztési folyamatot. Az adatkezelés egyszerűsíti a projektmenedzsmentet és csökkenti a hibalehetőségeket.

Teljes portfólió

Teljes portfólió

A Siemens Solid Edge-en alapuló teljes portfóliója átfogó megoldásokat kínál a tervezéstől kezdve a gyártáson át a termék életciklus kezelésig. Az integrált CAD, CAM, CAE és PLM rendszerek együttesen biztosítják a zökkenőmentes munkafolyamatokat és az adatok hatékony kezelését. A teljes portfólió használatával csökkentheti a tervezésre fordított időt, növelheti a termelékenységet és gyorsíthatják a termék piacra jutást.

Teljes portfólió

+2 nyomós üzleti érv a Solid Edge mellett

Rugalmas licencelés

Rugalmas licencelés

A Solid Edge biztosítja, hogy Ön szabadon választhasson az örökös (megvásárolt) licenc és az Hybrid-SaaS előfizetés között, előfizetés esetén nincs szükség magasabb összegű kezdeti beruházásra. Sőt az érték alapú licencelés (VBL) óriási rugalmasságot nyújt Önnek, hogy csökkentesse a licence vásárlás költségeit.

Magyarországon egyedülálló szakmai támogatás

Magyarországon egyedülálló szakmai támogatás

Magyarországon a Solid Edge felhasználói számára kiemelkedően magas színvonalú, szakmai támogatást nyújtunk. Segítségünkkel az áttérés egyszerűbbé és a szoftver használata gördülékenyebbé válik. Kollégáink gyors segítséget nyújtanak az áttéréshez és a szoftver hatékony használatához, így Ön időt és energiát takaríthat meg. Számíthat ránk, hogy a szoftver bevezetése és alkalmazása zökkenőmentes lesz.

Információk a felelős döntéshez.
Nem hagyjuk magára, tegye meg az első lépést!

CAD tervezők figyelem!

Valamelyik kérdésre Igen a válasza?

Nehezen kezeli a nagyméretű projekteket, összeállításokat?
A fejlesztő más irányba (felhő) fejleszt, mint amire Önnek szüksége lenne?
A program instabilitása, kifagyása visszatérő probléma?
Kénytelen több gyártó szoftverét használni egy feladatra?
Aggódik a felhőben tárolt adatainak biztonsága miatt?
Nem akar függeni az internetkapcsolatától?
Unja a parametrikus modellezés bonyolultságát?
Lassú a szoftverének a válaszideje?

Valós alternatíva

Ne küzdjön tovább a CAD-es problémáival, tekintse meg videónkat!

Itt az ideje, hogy megismerjen egy jelenlegi szoftvere mellé, helyett!

Ne küzdjön tovább a CAD-es problémáival, tekintse meg videónkat!

Csatlakozzon a webinárhoz október 3-án 10 órakor ahol a fenti kérdésekre megoldást mutatunk és saját szemével láthatja miért használja több 100 000 tervező a Solid Edge-t!

Ne idegeskedjen, lépjen egy új dimenzióba!

    Jelentkezés

    *A csillagal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Feliratkozás a hírlevélre

    Csatlakozz közösségi csatornáinkhoz

    Csatlakozz közösségi csatornáinkhoz

    Győződjön meg saját szemével a Solid Edge fejlesztésének hasznosságairól