A Szinkronmodellezés tényleg ilyen egyszerű?

A Szinkronmodellezési technológia azon felhasználóknak újdonság, akik nem ismerik, azoknak pedig már “készség”, akik napi szinten használják. Importált modellek módosítására nem találtak ki jobb megoldást, ezt bizonyítják a felhasználói visszajelzések is. Néha meglepődünk, hogy mi hangzik el az irodán belül ezzel kapcsolatban. Valamelyik nap Gyönyörű Attila (CAM termékvonal étékesítési vezető) halkan megjegyezte, hogy egy leendő ügyfélnél volt Edgecam bemutatót tartani és ott kapott egy modell, ami bizony “módosításra” szorult. Elővette az importált modellek “svájci bicskáját” és pillanatok alatt rendbe hozta azt a Szinkrontechnológia segítségével. Ezt mondta bent Attila: “Tényleg nagyon jó ez a Szinkron az importált modellekre”! Ez a mondat egy CAM-es kolléga szájából dupla jelentőséggel bír! Attila sem volt soha oktatáson, magától tanulta meg azt a néhány hasznos funkciót.

A youtube-on található egy rövid animációs film a Szinkronmodellezésről, amelyet érdemes megnézni:

Talán Attila is erre utalhatott… Próbáld ki, ha még nem tetted meg!

Beosztás: ügyféltámogatási vezető
Szakterületek: gépészeti tervezőrendszerek (kiemelten a Solid Edge) és a hozzájuk kapcsolódó alkalmazások szakmai támogatása

Szakmai életút:
Egyetemi tanulmányaim alatt találkoztam a 2d-s számítógépes rajzolással, majd később egy nehezen használható CAD szoftverrel, amitől szabadulni akartam minden áron. Az élet úgy hozta, hogy az egyetemen ismertem meg a feleségem, aki Solid Edge-t tanult és ő ajánlotta, hogy nézzem meg, mert szerinte jó alkalmazásról van szó, ekkor 2000-et írunk.

A szerző további cikkei »