Az Enterprise Group PLM üzletága a piacon jól ismert Siemens PLM és Hexagon Manufacturing Intelligence Software termékek és megoldások forgalmazása mellett a szoftverek bevezetését, valamint a támogatást, frissítéseket, oktatásokat és a folyamatos rendelkezésre állást is biztosítja partnerei számára.

Az üzletág több évtizedes mérnöki és informatikai tapasztalattal, illetve ipari múlttal rendelkező munkatársai, az Enterprise Group további üzletágainak tudására és jól működő vállalati háttérre is támaszkodhatnak a projektek megvalósítása során.

Tervező – és gyártástámogató megoldások a Siemens Digital Industries Software PLM-től:

  • Solid Edge – Szinkronmodellezési technológia a gyors és rugalmas modellezésért
  • NX – Egy olyan integrált CAD/CAM/CAE rendszer, mely lefedi a teljes tervezési, szimulációs és gyártási folyamatot, lehetővé téve ezáltal, hogy a vállalatok még gyorsabban és hatékonyabban tervezhessenek egyre jobb termékeket.
  • Tecnomatix – Digitális gyártási termékcsalád Plant Simulation szoftvere lehetővé teszi a gyártórendszerek és gyártási folyamatok szimulációját és optimalizálását.
  • Teamcenter – Egy olyan PLM rendszer, amely elősegíti a felhasználók számára a költségek csökkentését azáltal, hogy lehetővé teszi minden érdekelt számára a gyors adathozzáférést, valamint a meglévő adatok hatékony felhasználását.
  • Preactor – A SIMATIC IT Preactor APS termeléstervező és -ütemező szoftvercsalád a gyártási folyamatok követésének és tervezésének hatékony integrációját kínálja.
  • Femap – Egy általános célú végeselemes alkalmazás a Siemens PLM Software Velocity Series termékcsaládon belül, amely a végeselemes modellek megépítésére és az eredmények megjelenítésére használható.

Megmunkálás orientált megoldások a Hexagon Manufacturing Intelligence Software-től:

  • EDGECAM – Egy piacvezető CAM megoldás a megmunkálással foglalkozó cégek számára, amely ötvözi a kifinomult szerszámpálya generálás erejét a tökéletes CAD integrációval.
  • RADAN – A Radan megoldásai nélkülözhetetlenek a lemezalkatrészek tervezése és megmunkálása (kivágás/lyukasztás, profilozás, táblaoptimalizálás, és élhajlítás) során, ahol a hatékonyság és a nyersanyagok optimális kihasználása a legfontosabb tényezők.
  • ALPHACAM – Egy vezető CAM rendszer a fa-, kő- és kompozit megmunkálás területén, olyan megoldásokkal, mint a bútor- és faragott faminta tervezési segédeszközök, szabadformájú táblakiosztás, vagy akár több tengelyes marás
  • VISI – Egy integrált CAD/CAM/CAE rendszer szerszámgyártók részére. Egyedülálló szoftvermegoldásunk segítségével egyszerűen, gyorsan és hatékonyan oldhatja meg a szerszámgyártás teljes folyamatát mind a fröccsöntés, mind a lemezalakítás területén.
  • WORKNC – Egy CAD független CAM-rendszer, ami szintén széleskörű CAD beolvasóval rendelkezik, így az iparban használatos CAD-rendszerek natív állományai közvetlenül megnyithatók, ezáltal csökkenthető a köztes formátumokból eredő fordítási hibák száma.
  • WORKXPLORE – A WorkXplore az ideális eszköz a 3D-s CAD fájlok közvetlen megjelenítésére és elemzésére, anélkül, hogy az eredeti CAD alkalmazás rendelkezésre állna.

Amennyiben valamelyik termék vagy megoldás felkeltette érdeklődését, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot:

    Kérjük, jelölje be, mely megoldásokra kér árajánlatot!

    Siemens megoldások

    Hexagon megoldások


    Az oldal a Google reCAPTCHA spam védelmi szolgáltatását használja.
    Bővebb információk: Google adatvédelmi irányelvek és Google felhasználási feltételek.