Az Enterprise Group PLM üzletága komplex mérnöki megoldásokat és informatikai szolgáltatásokat kínál az ipari területen működő vállalatoknak.

PLM üzletágunk a Siemens PLM Software által fejlesztett, jól ismert termékeket és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat kínálja. A Solid Edge, az NX, a Tecnomatix, a Teamcenter  a Simatic IT Preactor APS a Robotexpert és a Femap disztribútoraként áll jelenlegi és leendő ügyfelei rendelkezésére.

A Siemens PLM és a Hexagon Software piacvezető megoldásai a termékek teljes életciklusát lefedik, az ötlettől a tervezésen át egészen a gyártásig, valamint támogatják a termékfejlesztés és újrafelhasználás folyamatát is. Üzletágunk több évtizedes ipari tapasztalattal rendelkező szakemberei és az Enterprise Group stabil vállalati háttere biztosítja, hogy ügyfeleink minden esetben a speciális igényeknek megfelelő személyre szabott és megbízható szolgáltatásokat kapják.

PLM – Product Lifecycle Management

A PLM (Product Lifecycle Management) egy olyan összetett folyamat, ami teljes termékéletciklus menedzsmentet tesz lehetővé. Magában foglalja a számítógéppel támogatott tervező (CAD), és megmunkáló (CAM) megoldásokat, de ennél komplexebb, hiszen a termékek teljes életciklusát lefedi. A PLM olyan előnyöket biztosít, mint a piacra
kerülési idő csökkenése, a termék minőségének javulása, a prototípus költségek csökkenése, a potenciális értékesítési lehetőségek gyors azonosítása, valamint költségcsökkentés a korábbi adatok újbóli felhasználásával és a mérnöki munkafolyamatok teljes integrálásával.

Az üzletág a gyártó cégek igényeinek teljeskörű kielégítésére, a világ a legnagyobb CAM orientált CAD/CAM fejlesztője, a Hexagon Manufacturing Intelligence Software megoldásait is kínálja. Ezek közül az EDGECAM-et ajánlja forgácsoláshoz, a RADAN rendszert a lemeztechnológiai feladatokra, az ALPHACAM-et a fa- és kőipar számára, a VISI-t
a szerszámgyártással kapcsolatos feladatokhoz, valamint a WORKNC-t bonyolult felületek megmunkálásához.

Az Enterprise Group PLM üzletága a szoftverek bevezetését, valamint a támogatást, frissítéseket, oktatásokat és a folyamatos rendelkezésre állást is biztosítja. Az üzletág több évtizedes mérnöki és informatikai tapasztalattal, illetve ipari múlttal rendelkező munkatársai, az Enterprise Group további üzletágainak tudására és jól működő vállalati háttérre is támaszkodhatnak a projektek megvalósítása során.

Az Enterprise Group PLM üzletága teljes körű mérnöki szolgáltatást biztosít szerződéses Ügyfelei számára. Forduljon bátran ügyfélszolgálatunk munkatársaihoz a +36 1 471 2424-es telefonszámon, támogató weboldalunkon vagy e-mailben!

Keressen minket bizalommal!

Enterprise Group PLM csapata