Solid Edge ST10 fejlesztései

Előző blogbejegyzéseinkben az ST7-es, ST8-as és ST9-es Solid Edge verziók újdonságait olvashattátok. Ebben a bejegyzésben egy korszak végét, az ST korszak utolsó verziójának az ST10-nek az újdonságait mutatjuk be.

Ezek a videók, amik itt érhetőek el, még a Solid Edge ST10 újdonságkonzultációra készültek, hazavivős anyagként. Az újdonság konzultáción, egy oktatóval a résztvevők átnézték a fejlesztéseket, kivesézték, hogy mi miért jó és mit hogyan lehet/lehetne használni. Aki ilyen jellegű tréningekre vágyik, neki a (blog írásakori legfrissebb) újdonság konzultációt a Solid Edge 2023 újdonság konzultációját tudom javasolni:  https://enterprisegroup.hu/plm/esemenyek/solid-edge-2023-ujdonsagok-konzultacio

Viszont aki nosztalgiázna, nekik itt vannak az ST10-es verzió fejlesztése az EPLM ügyféltámogató mérnökeitől. Az előző bejegyzésekhez hasonlóan, ebben a bejegyzésben is a következők szerint tagoltuk a videókat:

  • Alkatrészmodellezés (szilárdtest és lemez)
  • Szerelés
  • Műhelyrajz
  • További újdonságok (Szimuláció, Fordítók, Kábelkorbács…)

Az alkatrészmodellezés újdonságait az ST10-es verzióból itt tekinthetitek meg:

A szereléskörnyezet újdonságait az ST10-es verzióból itt nézhetitek meg:

A műhelyrajzkörnyezet újdonságait az ST10-es verzióból itt nézhetitek meg:

A további újdonságait az ST10-es verzióból itt nézhetitek meg:

Bízom benne, hogy mindenki talált magának valami érdekeset és újat, vagy ha nem akkor fel tudta idézni, hogy a „ajj réges régen amikor még ezt használtam mennyire jó volt, hogy ez a funkció bekerült a Solid Edge-be”.

Archívum