Alphacam a Ligno novumo kiállításon

Idén is megrendezésre került a Ligno novum faipari kiállítás a Construmával egy időben. Központi téma volt az Alphacam, ami a rendszert ismerők számára magától értetődő. Hiszen többek között a famegmunkálás területén olyan megoldásokat kínál, mint a bútor- és faragott faminta tervezési segédeszközök, a szabadformájú táblakiosztás, vagy akár a többtengelyes marás. Az Alphacam szoftver ráadásul akkor is egyszerű és gyors megoldásokat biztosít felhasználói számára, ha az alkatrészen különböző szögekben kell marásokat elvégezni, mikor már bonyolult, akár térbeli síkok létrehozása is szükséges.

WP_20160406_10_04_27_Pro

A kiállításon a standunkon mindenki megtekinthette az Alphacam-et, és lehetősége volt megtudni, hogy az Alphacam milyen megoldásokat nyújt az Ő cége/munkahelye számára, használjanak csak egy egyszerű 2,5-tengelyes faipari marót, vagy akár a legkomplexebb 5-tengelyes megmunkáló központot, akár vezérelhető megfogókkal.

Clamps & Fixtures

Pénteki napon az érdeklődők egy órás előadásban megtekinthették, hogy a mindennapos programozási feladatokat hogyan lehet Alphacam-el automatizálni.

Beosztás: Ügyféltámogató mérnök
Szakterületek: CAM (Alphacam, Radan)

Szakmai életút:

14 éves koromban találkoztam CAD szoftverrel, azóta folyamatosan nyomkodtam hobby szinten, mindig az aktuális trendnek megfelelőt. Főiskola első évei alatt fordultam a CAM szoftverek irányába, ami azóta is tart. 2007-től 2012-ig GraphIT Kft-nél voltam Edgecam és Radan terméktámogató mérnök. 2012-től az Enterprise Communications Magyarország Kft-nél vagyok Edgecam, Radan, Alphacam terméktámogató mérnök. Pár éve már csak az Alphacam és a Radan támogatásával foglalkozom.

A szerző további cikkei »