Átstrukturálás

Bizonyára mindenki ismeri a support.eplm.hu ügyféltámogatási oldalunkat. Az oldal rengeteg lehetőséget nyújt számotokra. A teljesség igénye nélkül letölthetők teljes verziók, 4 hetente friss karbantartási csomagok, telepítési leírások, és ami talán a legfontosabb, hogy a szoftverkövetéssel rendelkezők elérhetik a TUDÁSBÁZIS videókat is!

Ezekben a videókban elsősorban általunk hasznosnak tartott felhasználói kérdéseket válaszolunk meg 5-10 percben. Vagy bemutatunk egy parancs működését minden opciójával.

Az oldal eléréséhez szükséges egy ingyenes regisztráció (1,5 perc). Ha szeretnél hozzáférni a Videókhoz, akkor írj egy e-mail a plmsupport@eplm.hu címre és segítünk.

Illetve a nyárra való tekintettel mindenki számára „megnyitunk” hetente egy videót!

Íme:

A grafikusan kiválasztott alkatrészekből új szerelést tudunk létrehozni. Lehetőségünk van a meglévő alszereléseket bővíteni, további alkatrészekkel. Akár az egész szerelés struktúráját meg tudjuk változtatni. Ha minden alkatrészt behelyezünk egy szerelésben, akkor le tudjuk bontani kissebb részekre, alszerelésekre a parancs használatával!

Ez egy rendkívüli bejegyzés, hiszen itt egy BÓNUSZ videó az ügyféltámogatási oldal használatáról:

Akik nyomon követitek a Tippek Trükkök sorozatot a következő részben megtudhatjátok, hogy milyen csatornákon keresztül tudjátok még a tudásotokat bővíteni!

Ne ragadj le a jelenlegi szinten, hisz jó pap holtig tanul!

Ügyféltámogató mérnök, szakterülete a CAD rendszerek. Családi tradíciókat követve gépészmérnöknek készült, mi sem bizonyította jobban, mint általános iskolában rengeteg otthoni próbálkozás után egy tanfolyam keretén belül megismerkedett élete első CAD szoftverével. Számos CAD rendszerrel megismerkedett az évek során, így vált hobbijává a 3D tervezés. A Pécsi Tudományegyetem Műszaki Karán, jelentősen megtérült az előzőleg befektetett munkája, itt szerezte meg a tervezéshez elengedhetetlen ismereteit.  Egy Solid Edge oktatás keretén belül fedezte fel az Enterprise Groupot, ahol rövidesen ügyféltámogató mérnökként csatlakozott a céghez. Örömmel tölti el, ha tudását megoszthatja másokkal és ha ezzel még segíteni is tud. A világ itt nyílt meg számára oktatások, emberi kapcsolatok, legújabb technológiák végtelen lehetőségével.

A szerző további cikkei »

Archívum