Enterprise Group PLM üzletág a MACH-TECH és IPAR NAPJAI 2024 kiállításon

Május 7-10. között került megrendezésre a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás és az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás.


A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2024. május 7. és 10. között megrendezett MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállításon és az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállításon cégünk is képviseltette magát. A rendezvény Magyarország legnagyobb és legjelentősebb üzleti találkozója az ipar területén, ahol a szektor valamennyi szereplője bemutatkozhat a hazai és nemzetközi közönségnek.

Cégünk rendszeres résztvevője a kiállításnak, és idén is interaktív standdal vártuk a látogatókat. Számos játékkal, kedvezményes licenceárakkal és képzési kedvezményekkel készültünk, hogy felkeltsük az érdeklődést a meglévő és leendő partnereink körében. Ezeket a kedvezményeket egy egyszeri regisztrációval biztosíthatták magunknak.

A standon igyekeztünk szemléltetni azokat az ipari tervezést- és gyártástámogató területeket, ahol cégünk széles körű megoldásokat kínál. Ezek közé tartozik az alkatrészgyártás, a szerszámtervezés és -gyártás, a lemeztechnológia, a célgép- és általános géptervezés, valamint a gyártásautomatizálás.

A kiállításra gépforgalmazó partnereinkkel együtt készültünk, akik a standunkon az általunk forgalmazott szoftverekkel munkáltak meg mintadarabokat.  A látogatók körében nagy sikert aratott szerencsekerekes játékunkban is, ahol szakmai regisztráció ellenében értékes ajándékokat nyerhettek.

Kiemelkedő volt a MAZAKkal közös játékunk, ahol a regisztrálók egyedi fém névjegykártyát készíthettek maró- és lézermegmunkáló gépeken (VCE—600 és OPTILEX 3015 NEO) az EDGECAM és a RADAN szoftverek segítségével.

A FANUC standon két gépen is végeztünk megmunkálást:

A cellában a legnagyobb méretű ROBODRILL αD21LiB5ADVplus változatát kombinálták egy NIKKEN forgatóval, így ez a gép 3+2, illetve szimultán 5 tengelyes megmunkálásokra is képes.

A CNC programot az Enterprise Group az EDGECAM szoftverrel készítette el. A gép kiszolgálását egy CRX kollaboratív robot végezte, az Unitech robot állványára felszerelve, amely még a Mitutoyo mérőgépe is csatlakozott, így a gyártás után a mérés is teljesen automatizált módon ment végbe.

M+E

Az M+E Kft. által forgalmazott Brother a H550 Xd1 vízszintes gyors CNC megmunkálóközpontján szintén az EDGECAMmel gyártottunk szerszámot a kiállítás alatt.

https://eszterga.hu/hu/aktualis/ipar-napjai-mach-tech-2024

ABSOLUT CNC

Az ABSOLUT CNC Kft. egy forgácslapátot nyomtatott ki, amely tervezésében a Solid Edgeben található generatív tervezés és konvergens modellezés előnyeit mutattuk be. A kiállítás alatt MyArtoo nem csak a saját standunkon, hanem a gépforgalmazó partnereinknél is látogatást tett, így a szomszédos standon lévő ABSOLUT CNC-nél is.

NCT

Az NCT standján sok érdeklődő tekinthette meg az MSL-300 esztergagépüket, amelyen szintén az EDGECAM szoftver segítségével alkatrészt munkáltunk meg.

A négy napos kiállítás során aktívan vettünk részt a látogatókkal való interakcióban, sok érdeklődő kérdést kaptunk, és számos szakmai megbeszélést folytattunk ügyfeleinkkel. A kiállítás ismét kiváló alkalmat teremtett arra, hogy megerősítsük kapcsolatainkat partnereinkkel, és új üzleti lehetőségeket tárjunk fel.

Összefoglalásképpen nagyon elégedettek vagyunk a kiállítás alatt történt partnerbeszélgetésekkel történésekkel, így a két év múlva megrendezésre kerül eseményen biztosan részt veszünk.

Archívum