Huntsville, a változások útján

Ismét eltelt egy év és érkezik az újabb Solid Edge verzió. Már nem kell sokat várnotok, hogy megismerjétek a Solid Edge legújabb verziója által nyújtott újdonságokat, hiszen tegnap hivatalosan is bejelentették a Solid Edge következő verzióját a Solid Edge 2019-t. Ahogy eddig mindig,  most is elutaztunk Huntsville-be, hogy elhozzuk nektek a legfrissebb információkat.

Idén Magyarországról egyedüliként vettem részt a tréningen.  Ez a tréning most más volt, mint korábban. Egyrészről sokkal többen vettünk részt, másrészről már a bemutatkozásnál kiderült számomra, hogy nagy tapasztalat gyűlt össze most egy helyen. A legrutinosabb résztvevő már több mint 30 éve foglalkozik a Solid Edge-el.

Mik lesznek az újdonságok?

Mind vártuk, hogy mik lesznek az újdonságok. Mint mindig, most is voltak csöpögtetett információk, de az hogy mik lesznek az újdonságok, nem tudtuk. Egy héten keresztül hallgattuk és vettük végig az újdonságokat szépen sorjában. Egymás után érkeztek az újítások.

Nem a megszokott módon nyúltak hozzá most a fejlesztők a Solid Edge-hez. Ez az új verzió eltér a korábbi verzióktól. Olyan területek kaptak támogatást és fejlesztést (költségtervezés, PCB, dokumentáció-készítés), amik eddig nem voltak elérhetők vagy csak részleges megoldást nyújtott rá eddig a program.

Egy szó mint száz, sok és érdekes újítás érkezik az új verzióval. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mik ezek, akkor ajánlom neked a webinarjainkat, melyeket az alábbi linken érhetsz el. Így otthonról vagy munkahelyről a székedben ülve ismerkedhetsz meg az új verzióval!

Beosztás: Ügyféltámogató mérnök
Szakterület: Solid Edge modellezés, rajz környezet, nagy szerelések

Szakmai életút:
Érettségi után a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki szakán folytattam tanulmányaimat. Itt fogalmazódott meg bennem, hogy a gyártástechnológia az, ami hozzám a legközelebb áll, így abba az irányba szakosodtam. Az évek során gyakornokként kipróbáltam magam (győri lévén) az Audi-ban és a Rábában is. Értékes tapasztalatokkal fejeztem be gyakornokságom.

A szerző további cikkei »