Országos Edgecam Verseny 2016

Április 8-án megrendezésre került az Országos Edgecam Verseny, melyet idén is az NCT Akadémia központjában tartottuk meg.

A versenyen elért szép eredményekért gratulálunk minden döntőbe jutott hallgatónak, és természetesen az őket felkészítő tanároknak is.

Külön gratulálunk a helyezetteknek:

I. Domján Tamás – Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola és Kollégium, Győr

II. Veisz Bálint – Energetikai Szakközépiskola és Kollégium, Paks

III. Sipos László Áron – Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola és Kollégium, Győr

2016SEEC01 2016SEEC01 2016SEEC01

Ügyféltámogatási vezető, szakterülete a Gyártástechnológia, CAM és CNC programozás. Stromfeld Aurél Gépipari, Építőipari ás Informatikai Szakközépiskolában oktatott műszaki tanárként CNC- és robotprogramozást, közismereti és szakmai informatikát, majd hálózatok – alapjait, műszaki mérést, technológiai ismereteket, műszaki rajzot, CAD-CAM – Solid Edge, EDGECAM-et. 2010-ben az NCT KFt. -nél dolgozott tervezőmérnökként, illetve 2011-ben a GraphIT Kft.-nél szoftvertámogató mérnökként. 2012-ben csatlakozott az Enterprise Grouphoz ügyféltámogató mérnökként. Fő tevékenységei és feladatkörei közé tartozik az EDGECAM, WORKNC, különböző szoftverek támogatása és oktatása, posztprocesszorok készítése különböző CNC vezérlésű szerszámgépekhez, valamint képzésszervezés.

A szerző további cikkei »

Archívum