Solid Edge CAM Pro – Magasabb szinten a költségcsökkentés

Az Enterprise Group ajánlata az elszabaduló inflációval szemben

Ahogy számított rá mindenki, és ahogy már várható volt, a pár éve megkezdődött költségnövekedési tényezők idén már egy magasabb inflációs rátában teljesednek ki. Ez magában foglalja az energiaárak és a munkabérek drasztikus mértékű emelkedését is. Ez a környezet a legtöbb vállalatot és embert takarékoskodásra ösztönzi. Mi – az Enterprise Group PLM üzletága – ezt a környezeti hatást a verseny és ezzel együtt a hatékonyság egy magasabb szintjére emelésével tervezzük kivédeni, ezzel segítve partnereinket az idei és a jövőbeni üzleti céljaik elérésében. Az ajánlatunk a tervezés, a gyártás és megmunkálás területét is érinti, a nagy múltú Solid Edge és az idén kedvezményesen bevezetésre kerülő Solid Edge CAM Pro szoftver csomag formájában.

Mi is az a Solid Edge CAM Pro?

Egy komplex, felhasználóbarát és egyszerűen használható CAM rendszer, az iparban már bizonyított Siemens NX Solid Edge-hez illesztett CAM-es része. Idén az ismertető kampány során egy négy részes webinársorozat első állomásaként bemutattuk a főbb területeket, a 2,5D-s marástól kezdve a 3 és többtengelyes megmunkálásokon át, egészen az esztergálás és végül a huzalszikra-forgácsolásig. Anélkül, hogy belemennénk a részletekbe, csak egy pár ízelítő gondolat az előadásokból:

Az ingyenes 2,5 tengelyes csomag részeként elérhető az adaptív marási funkció, ami nagy fogásmélységű, közel állandó kapcsolószögű szerszámpálya létrehozását támogatja. A 2,5 tengelyes marás mellett komplett nagyolás, maradéknagyolás marási funkciókkal is elérhető akár görbe, akár testmodell alapon.

Részlegesen az ingyenes csomagban is használható FBM – Alakelem alapú megmunkálás alapjait mutatjuk be a második webinárban, kiegészítve a sablonok használatával. Ismertettük, hogy alap funkciókkal hogyan növelhető egy programozó munkájának hatásfoka a munka elvégzéséhez szükséges idő csökkentésével. Persze a megmunkálási időt is csökkenteni kell, és ezekhez mutattunk pár hasznos trükköt a második részben.

PMI – D25 H7

Ha továbbmegyünk időrendben, akkor már a PMI és Szín alapú megmunkálás illetve a folyamatos 5 tengelyes csomagokat boncolgattuk, természetesen a folyamatos 5 tengelyes adaptív nagyolással kezdve.


Szín alapú furat és sík megmunkálás

Az utolsó alkalommal már az esztergálás, és azon belül is a komplex eszterga – marási funkciókba tekintettünk be egy közepes bonyolultságú alkatrészen demonstrálva a Solid Edge CAM Pro csomag képességeit. Érintettük a szerszámgép szimulációt is, azon belül is a CNC kód szimulációt. Természetesen a huzalszikra-forgácsolásról is volt szó, ez is igen hasznos csomag a szerszámgyártó cégek számára.

Tekintse meg a webinárjaink rögzített változatát itt: Link

De mi is az ajánlat?

Az ajánlat az, hogy a Siemens Digital Industries Software és viszonteladója az Enterprise Group PLM üzletága alkalmazkodva a felhasználók mindenkori piaci helyzetéhez, komplex és cégre szabott megoldásokkal tudja támogatni az ügyfeleket – mindezt az elérhető legjobb áron.

Részleteiben

Ha az Ön cége frissen alakult, akkor jó választás lehet az induláshoz a Solid Edge for Startups program, melyben ingyenes elérhető teljes funkcionalitású CAD és 3+2 tengelyes CAM csomag található.

Ha célgéptervezéssel és/vagy alkatrészgyártással foglalkozik évek óta, akkor a legjobb megoldás egy kombinált Solid Edge és Solid Edge CAM Pro csomag, melyben a CAM 2,5 tengelyes funkcionalitása ingyenesen jár a szoftverkövetéssel rendelkező ügyfelek számára. Egy szoftver áráért kettőt kap!

Ha mindez nem lenne elég, akkor az Ön cégének szól a Szeptember 20-ig tartó akció keretén belül meghirdetett 50%-os árengedmény a 3+2 tengelyes Solid Edge CAM Pro csomagra.

Összefoglalva

Az idei évben kiváló funkcionalitású és versenyképes árú megoldásokat az Enterprise Group szállítja, ezzel az Ön cége is optimalizálhatja működését. Bízunk benne, hogy hamarosan találkozhatunk személyes, vagy valamely online csatornánkon, ezzel alapozva meg a sikeresebb jövőt.

enterprisegroup.hu/plm

 

Tudjon meg többet akciónkról:

blog.eplm.hu/solid-edge-cam-pro-lto

 

Ügyféltámogató mérnök, szakterülete az NX-CAD/CAM. Jelenlegi munkája előtt 15 évet töltött el műanyag fröccsöntő és egyéb formázó szerszámokat tervező és gyártó cégnél gyártási, ellenőrzési, tervezői és műszaki vezetői területeken.

A szerző további cikkei »

Archívum