Solid Edge ST9

Gyere és legyél az elsők között akik megismerhetik a Solid Edge ST9 újdonságait, az  Enertprise Group házhoz szállítja az új lehetőségeket!

Az ST9 webinar sorozat sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az eddig megtartott teltházas előadások, és a résztvevők elégedettsége.

st9logo

Solid Edge ST9 Bejelentés EPLM módra

– Az elsők között szeretné megismerni a Solid Edge ST9 újdonságait?

– Kíváncsi a legújabb fejlesztésekre, hogy merre tart a Solid Edge?

– Azon gondolkozik, hogy miként lehetne optimalizálni tervezési és adatkezelési folyamatait?

Van rá egy kényelmes megoldásunk!

A “Solid Edge ST9 – Fedezze fel a további lehetőségeit EPLM módra” Webkonferencia keretein belül, “frissítő” példákon keresztül ismerheti meg az új ST9-es verzió fejlesztéseit, és olyan érdekes, hasznos információkhoz juthat amelyeket a mindennapi munka során felhasználhat.
Miről lesz szó?

Újragondolt adatkezelés (EgyszerűPDM)
Továbbfejlesztett alkatrész modellezés
Egyedi lemeztechnológiai fejlesztések

Egyszerűbb szerelés kezelés
Gyorsabb, igényesebb rajzkészítés
Számtalan apróság, ami hasznos lehet…

A webkonferencia megtekintéséhez nem kell mást tennie, csak eldönteni, hogy a hátralévő két nap közül (május 19., 20.) melyikén tud 10 órától, 1,5 órát szánni a fejlesztések megismerésére, és regisztrálnia az alábbi űrlapon a kiválasztott időpontra.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk.
Ezt követően már csak annyit kell tennie, hogy a megadott időpontban bejelentkezik a saját gépén a webkonferenciára, hátradől, kényelmesen meghallgatja és megnézi a fejlesztéseket és kérdez tőlünk!

Még a székéből sem kell felállnia, az Enterprise Group PLM Üzletága házhoz szállítja Önnek az új lehetőségeket!

Regisztráció: https://plm.enterprisegroup.hu/sites/store/webinars/ST9.aspx

key508.20

Ügyféltámogató mérnök, szakterülete a CAD rendszerek. Családi tradíciókat követve gépészmérnöknek készült, mi sem bizonyította jobban, mint általános iskolában rengeteg otthoni próbálkozás után egy tanfolyam keretén belül megismerkedett élete első CAD szoftverével. Számos CAD rendszerrel megismerkedett az évek során, így vált hobbijává a 3D tervezés. A Pécsi Tudományegyetem Műszaki Karán, jelentősen megtérült az előzőleg befektetett munkája, itt szerezte meg a tervezéshez elengedhetetlen ismereteit.  Egy Solid Edge oktatás keretén belül fedezte fel az Enterprise Groupot, ahol rövidesen ügyféltámogató mérnökként csatlakozott a céghez. Örömmel tölti el, ha tudását megoszthatja másokkal és ha ezzel még segíteni is tud. A világ itt nyílt meg számára oktatások, emberi kapcsolatok, legújabb technológiák végtelen lehetőségével.

A szerző további cikkei »

Archívum