Solid Edge tippek trükkökk No.9

Ebben a Tippek Trükkök részben kicsit „elszakadok” a Solid Edge parancsoktól és más fontos részről készítek Nektek egy bejegyzést.

Bizonyára ismeritek azt a közmondást, hogy -“jó pap holtig tanul”!?

Ebben a rohamosan fejlődő világban ez az egy sor egyre jobban előtérbe kerül. Ennek több oka is van.

Elég, ha csak a Solid Edge ST-t vesszük górcső alá. 2008-óta összesen 9 verziót adott ki a SIEMENS.

A fejlesztők nagy örömünkre a felhasználói igények alapján dolgoznak, amiből hála Isten rengeteg van és győznek válogatni. Ezért fordulhat elő az, hogy egy új verzió esetén temérdek ismeretlen paranccsal, opcióval találkozunk.

A megjelenések előtt mi már nagy lázban égünk és ismerkedünk, az új lehetőségekkel azért, hogy minden opcióit  megfelelően tudjuk használni. Ehhez rengeteg idő kell, viszont a tanulásra fordított idő a napi munkánk során bőségesen megtérül, és sok bosszúságtól kímél meg.

Azért hogy Nektek időt (pénzt) takarítsunk meg rengetek tanulási lehetőséget biztosítunk.

Talán a legidőszerűbb és a legfontosabb az új verziók megjelenésekor mindig tartunk úgynevezett Update Tréningeket, ahol megismerkedhettek az ST9 újdonságaival. Elöljáróban annyit, hogy bőven lesz mit tanulni.

 

Az eső nagy csoport a support.eplm.hu oldalon található tudásbázis videók. Itt 100+ magyar hangos videót találtok. Ez a rész azok számára érhető el akik rendelkeznek szoftver követéssel. Nyár alkalmával minden héten megnyitunk egy-egy videót számotokra.

clip_image002

 

A második a Youtube csatornánk, ahol számos hasznos publikus videót találhattok Solid Edge-vel és az Enterprise Group rendezvényeivel kapcsolatosan.

clip_image004

 

A harmadik a blog.eplm.hu oldalunk. Szerintem senkinek nem kell bemutatni, hogy mennyire hasznos oldal. 🙂

clip_image006

 

A negyedik az EPLM TV, hamarosan új részekkel jelentkezünk!

clip_image007

 

Az ötödik a hivatalos csatornákon kívül számos személyes blogot vezetünk.

solidedgest.wordpress (Szűcs Imre)

csefalvayistvan.wordpress (Cséfalvay István)

clip_image009

 

A hatodik minden ősszel megtartott nagysikerű WEBINÁR sorozatunk. Mi az a webinar? TeamViewer-en keresztül tartott egy órás ingyenes előadás a Solid Edge rejtelmeiről, különleges témákról.

A hetedik és egyben utolsó a személyes konzultációk amit akár nálatok is szívesen megtartunk. Így még az utazásra fordított időt is megspórolhatjátok.

 

Remélem megtaláltad a számodra legmegfelelőbb „csatornát” a tanuláshoz. Számítunk Rád Szeptember 8.-tól az Update Tréning tanfolyamok egyikén!

Ügyféltámogató mérnök, szakterülete a CAD rendszerek. Családi tradíciókat követve gépészmérnöknek készült, mi sem bizonyította jobban, mint általános iskolában rengeteg otthoni próbálkozás után egy tanfolyam keretén belül megismerkedett élete első CAD szoftverével. Számos CAD rendszerrel megismerkedett az évek során, így vált hobbijává a 3D tervezés. A Pécsi Tudományegyetem Műszaki Karán, jelentősen megtérült az előzőleg befektetett munkája, itt szerezte meg a tervezéshez elengedhetetlen ismereteit.  Egy Solid Edge oktatás keretén belül fedezte fel az Enterprise Groupot, ahol rövidesen ügyféltámogató mérnökként csatlakozott a céghez. Örömmel tölti el, ha tudását megoszthatja másokkal és ha ezzel még segíteni is tud. A világ itt nyílt meg számára oktatások, emberi kapcsolatok, legújabb technológiák végtelen lehetőségével.

A szerző további cikkei »

Archívum