Solid Edge tudásbázis cikkek könnyedén

Blog

Solid Edge tudásbázis cikkek könnyedén

Solid Edge tudásbázis

Az EPLM Add-ON Center folyamatosan fejlődik. A folyamatos fejlődés eredményeként szeretnék megmutatni egy olyan lehetőséget, amivel a terméktámogató kollégák által készített Solid Edge Tudásbázis cikkeket könnyedén meg tudom nézni. Keresni tudunk közöttük, Kedvenceket tudok definiálni. Nos nem kell mást csinálnom, csak letölteni és telepíteni a Solid Edge ST9-hez tartozó Add-ON Center. Ebben van egy olyan lehetőség, hogy a Tudásbázis cikkeket a Solid Edge Gépház ablakából meg tudom nézni.

Solid Edge tudásbázis

A Solid Edge Eszközök menüt aktivizálva a Tudásbázis cikkek csoportban a Solid Edge gombra kattintva megjelennek a Solid Edge terméktámogatási tudásbázis cikkek! Az első indításkor meg kell adni azt a felhasználó nevet, és jelszót, amit a terméktámogatási oldalunkon regisztráltatok. A Felhasználó neve ablakba írjátok be a bejelentkezési azonosítót. pl.: support, a jelszót e-mailben megkaptátok a bejelentkezéshez.

image

A jelszó megadása után Enter-t kell nyomni, és utána aktivizálódik a Bejelentkezés parancs. Bejelentkezéskor a következő történik:

 1. A megadott adatok alapján kapcsolódik a http://support.eplm.hu weboldalhoz és megnézi, hogy a megadott adatokkal sikeres-e a bejelentkezés, ha nem, akkor visszakapjuk a párbeszédablakot az újbóli próbálkozáshoz.
 2. Sikeres bejelentkezéskor a megadott felhasználói információk elmentődnek a Windows-os profilunkba, így többet nem kell beírni.
 3. A terméktámogatási oldalról beolvassa a tudásbázis cikkeket, így ebben az ablakban lehet azokat böngészni megnézni.

 

Főbb funkciók:

 1. Tudásbázis cikkek rendezése kategóriák alapján
  image
 2. Tudásbázis cikkek betétele a Kedvencekbe
  image
 3. A megtekintett tudásbázis cikkek kék színnel való megjelenítése
  image
 4. Tudásbázis videók megtekintése
  image

A tudásbázis cikkeink továbbra is csak szoftverkövetéssel rendelkezők érhetik el. Ahhoz, hogy a tudásbázis cikkeket az Add-On Centerben meg tudjuk nézni meg kell vásárolnunk a Bronz csomagot- A Bronz csomagban e funkció mellet számos hasznos kiegészítőt is találunk, amelyeket a mindennapi munkában tudunk használni.

Az Add-On Centert teljes funkcionalitását ki is lehet próbálni. Licenszet lehet kérni 1 hétre. Ez alatt az idő alatt a program teljes funkcionalitása használható, kivéve a Tömeges fájlműveletekkel kapcsolatos fejlesztések, amelyekkel csak 10 fájl egyidejű kezelésére van lehetőség. A licensz mindig géphez kötött és a gép MAC Address-t használja. Mivel a Solid Edge programozási API-t használja a bővítmény, ezért minimum Solid Edge Foundation csomaggal kell rendelkeznünk.

Örömteli tanulást kívánok!

Ityu

Bloggerek

Új hozzászólások

Archívum