Találkozzunk a Hungexpon az Ipar napjai 2018 kiállításon!

2018. május 15-18. között a HUNGEXPO Zrt. újra megrendezi Magyarország legnagyobb ipari szakkiállítását, az Ipar Napjait, melyen az Enterprise Group PLM üzletága is részt vesz.

Az átfogó ipari seregszemlén egy helyen, egy időben mutatja meg magát az ipar szinte összes ágazata annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből kapjanak információt a szakma trendjeiről, valamint hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak közötti szinergiát. A rendezvényen idén is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata.

Találkozzunk az Ipar napjai 2018 kiállításon az A pavilon 305/D standnál!

Ingyenes belépőért regisztráljon az alábbi linken!

Regisztráció

Az oldalon található Regisztrációs Lap kitöltése és elküldése után hamarosan kapni fog egy válasz e-mailt. Kérjük, nyomtassa ki annak mellékletét, azt mutassa fel az F pavilonban (megközelíthető a III. kapu felől) üzemelő regisztrációs pultoknál, ahol vonalkódját leolvasva jut látogatói kitűzőjéhez.

Beosztás: Marketing referens a PLM Üzletágnál
Szakterület: Üzleti kommunikáció

Szakmai életút:
Az Enterprise Group PLM üzletág marketing referense vagyok 2016 nyara óta. Feladatom, hogy marketinges munkámmal és reklám tevékenységekkel támogassam a Siemens és a HEXAGON CAD/CAM szoftverek népszerűségét, sikerességét és elterjedését. Ennek érdekében nagyon sok tematikus nyílt napot, rendezvényt szervezek és sok szakcikket jelentetek meg különböző tematikus magazinokban. Mindig is a marketing és a kreatív tevékenységek vonzottak. Ezért iskoláimat is ennek megfelelően üzleti kommunikáció és marketing területen végeztem.

A szerző további cikkei »