Blog

TALÁLKOZZUNK AZ IPAR NAPJAI – MACH-TECH 2019 KIÁLLÍTÁSON AZ A PAVILON 303 G STANDJÁN!

Az Enterprise Group PLM divíziója komplex mérnöki megoldásokat és informatikai szolgáltatásokat kínál az ipari területen működő vállalatoknak.

A Siemens PLM és a Hexagon Production Software piacvezető megoldásai a termékek teljes életciklusát lefedik, az ötlettől a tervezésen át egészen a gyártásig, valamint támogatják a termékfejlesztés és újrafelhasználás folyamatát is.

Látogasson meg Bennünket az Ipar Napjai kiállításon és próbálja ki standunkon a Hexagon Absolute Arm mérőkart, amellyel nagy pontosságú érintéses mérés végezhető különböző alkatrészeken.

Kvízjáték a standunkon értékes nyereményekkel!

MACH-TECH IPAR NAPJAI 2019

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

(1101 Budapest, Albertirsai út 10. -Expo tér 1.)

Időpont: 2019. május 14-17.

Standszám: A pavilon 303 G

További információ:

A kiállítás weboldalán.

Térkép és megközelítés

Várjuk standunkon! Az A pavilon 303 G standon!

Beosztás: Marketing referens a PLM Üzletágnál
Szakterület: Üzleti kommunikáció

Szakmai életút és hobby:
Az Enterprise Group PLM üzletág marketing referense vagyok 2016 nyara óta. Feladatom, hogy marketinges munkámmal és reklám tevékenységekkel támogassam a Siemens és a VERO cad/cam szoftverek népszerűségét, sikerességét és elterjedését. Ennek érdekében nagyon sok tematikus nyílt napot, rendezvényt szervezek és sok szakcikket jelentetek meg különböző tematikus magazinokban. Mindig is a marketing és a kreatív tevékenységek vonzottak. Ezért iskoláimat is ennek megfelelően üzleti kommunikáció és marketing területen végeztem.

A szerző további cikkei »

Új hozzászólások

Archívum