Blog

Új Production Software üzletág a Hexagon vállalatnál

A Hexagon Manufacturing Intelligence divíziója 2019. január 7-én bejelentette a Vero Software-t, a FASys-t és a SPRING Technologies-t magába foglaló Production Software divízió megalakulását. Ennek eredményeképpen a három üzletág magára ölti a Hexagon vállalati arculatát is.

A Hexagon 2014-ben vásárolta meg a CAD/CAM megoldásokat készítő Vero Software-t, majd a későbbiekben tovább bővítette kínálatát. A FASys 2017-es felvásárlása a portfóliót szerszám- és erőforrásgazdálkodási szoftverrel és üzlethelyiség-automatizálási és integrációs szakértelemmel bővítette. A 2018-ban átvett SPRING Technologies CNC szimulációs technológiát biztosít a G-kód ellenőrzéséhez és a munkafolyamat-optimalizáláshoz. A gazdag technológiai portfólióban rejlő szakértelem segítségével a Hexagon már a visszamodellezés (Reverse Engineering) és a szerszámgépen alkalmazott tapintómérésre vonatkozó megoldások kifejlesztése terén is előre lépett.

„Az elmúlt öt évben rendelkezésre álló technológiánk és megoldásaink jelentős mértékben fejlődtek tovább a Vero CAD/CAM örökségéből” – mondta Steve Sivitter, a Production Software üzletág vezérigazgatója. „Arra törekszünk, hogy olyan termék-szinergiákat alakítsunk ki, amelyek segítik az ügyfeleinket a minőség és a termelékenység javításában. A Vero, a FASys és a SPRING technológiai szakemberei már korábban is szorosan együttműködtek, így az egy üzletágban történő összevonás természetes lépésnek tűnt számunkra. Mindannyian örülünk ennek a lehetőségnek és izgatottan várjuk, hogy a jövőben újabb innovatív, gyártási intelligencia megoldásokat hozzunk létre”.

Hanke Norbert, a Hexagon Manufacturing Intelligence divíziójának elnöke hozzáteszi: „A Production Software üzletág kialakítása kiegészíti a tervezési, mérnöki és méréstechnológiai üzletágainkat, lehetővé téve számunkra, hogy egyedi megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára. Ezen megközelítés mentén haladva, célunk a gyártási folyamat során képződő adatok felhasználásával az autonóm összekapcsolt ökoszisztémák (ACE) létrehozása, amelyek lehetővé teszik az intelligens gyárakat. “

Forrás: https://www.hexagonmi.com/about-us/news/media-releases/2019/january-2019/hexagon-announces-production-software-business

Beosztás: Marketing referens a PLM Üzletágnál
Szakterület: Üzleti kommunikáció

Szakmai életút:
Az Enterprise Group PLM üzletág marketing referense vagyok 2016 nyara óta. Feladatom, hogy marketinges munkámmal és reklám tevékenységekkel támogassam a Siemens és a HEXAGON CAD/CAM szoftverek népszerűségét, sikerességét és elterjedését. Ennek érdekében nagyon sok tematikus nyílt napot, rendezvényt szervezek és sok szakcikket jelentetek meg különböző tematikus magazinokban. Mindig is a marketing és a kreatív tevékenységek vonzottak. Ezért iskoláimat is ennek megfelelően üzleti kommunikáció és marketing területen végeztem.

A szerző további cikkei »

Új hozzászólások

    Archívum