VERO Viszonteladói Konferencia 2017

Az idei évben Mallorcán került megrendezésre a Vero Software viszonteladói konferenciája, április 10-12. között. A három napos konferencián a Vero szoftver CAM/CAD megoldásainak európai viszonteladói plenáris és termék specifikus szekciók keretein belül, első kézből értesülhettek mind a szoftverfejlesztőt, mind megoldásaikat érintő újdonságokról és fejlesztési irányvonalukról.

Vero viszonteladói konferencia 2017 – résztvevői

A termék specifikus szekciókban a résztvevők valamennyi megoldásra, így az Edgecam, Radan, Alphacam, WorkNC és VISI szoftverekre vonatkozóan is megismerhették az aktuális fejlesztéseket és a 2017/2018. évi fejlesztési irányvonalat. A plenáris szekciók keretében bemutatták a Vero Software és a Hexagon Manufacturing Intelligense közötti, valamint az egyes szoftvermegoldások közötti integrációt és együttműködést, a 2016. évben elért üzleti eredményeket, és a közös fejlesztési területeket. A Vero Software és a Hexagon Manufacturing Intelligense közötti szoros együttműködésnek köszönhetően a CAM termékek új, szerszámgépen történő mérés programozására szolgáló alkalmazással gazdagodnak, míg az egyes területek közötti együttműködés a fejlesztő csapatok összevonását, és ezáltal a megoldások párhuzamos, gyorsabb fejlesztését eredményezik. Az üzleti eredmények tekintetében a Vero Software a tavalyi évben rekord évet zárt, és a CAM piac növekedését jelentősen meghaladó növekedést ért el, megszilárdítva és tovább erősítve piacvezető pozícióját.

Vero viszonteladói konferencia 2017 Gala Awards-on a győztes Enterprise Group csapata

Az Enterprise Group az idei évben már négy fővel képviseltette magát a rendezvényen annak érdekében, hogy az általuk képviselt valamennyi Vero CAM megoldás újdonságairól első kézből szerezzenek információt a párhuzamos szakmai szekciókban. A résztvevők és az egész cég számára különös örömet szerzett, hogy nem csak egy, de két megoldás esetében is komoly elismerést nyertek el a szoftverfejlesztőtől.

Enterprise Group VERO-s munkatársai bezsebelt díjai: Az európai régióban, Edgecam szoftver értékesítése területén „Kiemelkedő teljesítmény” díját nyerték el,továbbá a Radan 100% Klubtagság díját is.

Radan 100% Klubtagság

Az egyik díj a Radan 100% Klubtagság elnyerése volt, amit annak köszönhetően kapott meg a cég, hogy folyamatos növekedés mellett a tavalyi évben is sikeresen teljesítette a szoftverfejlesztő által felállított értékesítési tervet. A másik még jelentősebb díjat az Edgecam szoftver értékesítése területén érte el cég, ahol az európai régió „Kiemelkedő teljesítmény” díját nyerték el, mivel a szoftverfejlesztő által felállított értékesítési tervet jelentősen meghaladó teljesítménnyel, a legnagyobb arányú növekedést érték el a régióban.

Vero viszonteladoi konferencia 2017- Győztesek a Gala Awards-on

A rendezvény legfontosabb üzenete egyértelműen az egyes megoldások közötti együttműködés további erősítése volt, ami még jobb és dinamikusabban fejlődő CAM megoldások gyorsabb piacra kerülését szolgálja.

Archívum