VERO VISZONTELADÓI KONFERENCIA 2018

Az idei évben Portugáliában, Algarveben került megrendezésre a Vero Software viszonteladói konferenciája. A három napos konferencián április 23-25. között a Vero szoftver CAM/CAD megoldásainak európai viszonteladói plenáris és termék specifikus szekciók keretein belül, első kézből értesülhettek mind a szoftverfejlesztőt, mind megoldásaikat érintő újdonságokról és fejlesztési irányvonalukról.

A termék specifikus szekciókban a résztvevők valamennyi megoldásra, így az Edgecam, Radan, Alphacam, WorkNC és VISI szoftverekre vonatkozóan is megismerhették az aktuális fejlesztéseket és a 2018/2019 évi fejlesztési irányvonalat. A plenáris szekciók keretében bemutatták a Vero Software és a Hexagon Manufacturing Intelligence közötti, valamint az egyes szoftvermegoldások közötti integrációt és együttműködést, a 2017-es évben elért üzleti eredményeket és a közös fejlesztési területeket. A Vero Software és a Hexagon Manufacturing Intelligence közötti szoros együttműködésnek köszönhetően az Edgecam szoftver új, szerszámgépen történő mérés programozására szolgáló teljeskörű alkalmazással gazdagodik, míg a Visi szoftver a Hexagon ROMER Absolute Arm hordozható mérőkarok által beolvasott pontadatok közvetlen beolvasására és a nagyméretű ponthalmaz kezelésére szolgáló megoldással bővült. Az egyes területek közötti együttműködés a fejlesztő csapatok összevonásán túl, ami megoldások párhuzamos, gyorsabb fejlesztését eredményezi, egy közös szoftverplatform kialakítását célozza, ami a szoftverek közötti jobb átjárhatóság mellett a megmunkálás geometriai előkészítéséhez nélkülözhetetlen közös CAD funkcionalitást eredményez a Vero Designer csomag bevezetésével.

Az üzleti eredmények tekintetében a Vero Software a tavalyi évben rekord évet zárt, és a CAM piac növekedését jelentősen meghaladó emelkedést ért el, megszilárdítva és tovább erősítve piacvezető pozícióját. Az Enterprise Communications Magyarország Kft. tavalyi rekorderedményével szintén kivette részét a fenti eredmény eléréséből, így a tavalyi tervszámait túlteljesítve bekerült a „Vero 100 Club”-ba.

dig

Az Enterprise Group az idei évben már öt fővel képviseltette magát a rendezvényen annak érdekében, hogy az általuk reprezentált valamennyi Vero CAM megoldás újdonságairól első kézből szerezzenek információt a párhuzamos szakmai szekciókban.

A rendezvény legfontosabb üzenete egyértelműen az egyes megoldások közötti együttműködés további erősítése volt, ami még jobb és dinamikusabban fejlődő CAM megoldások gyorsabb piacra kerülését szolgálja.

Archívum