Solid Edge 2021 – Intelligencia a tervezésben

· · ·

A Solid Edge 2021-ben megjelenő újdonságok az egész portfólióra kiterjednek kezdve a mechanikai tervezéstől a felhőalapú szolgáltatásokig. Ez az első olyan verzió, amely felhasználói felületén megjelenik a mesterséges intelligencia a javasolt parancsok formájában.

A hálómodellek kezelhetősége tovább javul, gyorsul, de a subdivison modellezés is új és hatásos eszközöket ad a terméktervezők kezébe. A 3D nyomtatás támogatottsága tovább erősödik, miközben fejlesztők odafigyeltek a szerelések kezelhetőségének javítására is.

Az elektromos és mechanikai tervezés tökéletes integrációjával csökkenthető a hibák/tévedések száma és lerövidíthető a fejlesztési idő és még valósághűbb tervek készíthetőek.

A Solid Edge 2021 szimulációs modulja támogatja a FLOEFD-ből származó eredményeket, így pontosabb statikai és hőtani feladatok futtathatóak. Az eredmények kiértékelésére is bővebb eszköztárat kapnak a felhasználók, például könnyebben lehet vizsgálatváltozatokat is készíteni.

Az iparági specialitásokat figyelembe véve a Solid Edge MPD csőhálózat tervező része teljesen beintegrálódott a Solid Edge-be segítve a szoftverergonómiát.

Műszaki dokumentáció elkészítése rövidebb idő mellett történhet meg a bonyolult szerelések estében is.

Az adott cég üzleti igényeinek megfelelően skálázható adatmenedzsment funkcióval egyszerűen rendszerezheti a tervezési adatait, legyen szó modellekről, dokumentációkról vagy egyéb adatfájlról.

A felhőalapú kollaborációs lehetőség segítségével biztonságosan megoszthatja adatait partnereivel akár automatikus szinkronizáció mellett is.

    Regisztráció az archívumba

    *A csillagal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Feliratkozás a hírlevére