Szimulációs lehetőségek startupoktól a nagyvállalatokig

· · ·

A webinar során áttekintettük a Solid Edge Startup licencecsomagot és annak részeit, és az igénylés folyamatát, melyben segítségünkre volt a programban résztvevő egyik cég vezetője, Barta Gergely – Grinsect – Chief Technology Officer is. Bemutatónk során a Solid Edge kezelőfelületén belül elérhető generatív tervezés, végeselemes, mozgástani és áramlástani modult ismertettük egy-egy konkrét példán keresztül.

Grinsect logó

A Grinsect a fekete katonalégy tenyésztésével, takarmányozási célú feldolgozásával, valamint tartás- és feldolgozástechnológiájának fejlesztésével, automatizálásával foglalkozik. A webinar során Barta Gergely a Grinsect technológiai vezetője volt segítségünkre.

Elérhetőségek:

Grinsect – a jövő fehérjeforrása

Grinsect: Overview | LinkedIn

Grinsect | Facebook

Barta Gergely
Barta Gergely

A Grinsect rovartenyésztés és tartástechnológia fejlesztés terén országos szinten egyedülálló know-how-val és tapasztalattal rendelkezik. Üzemükben, mely az ország első engedélyezett rovarfehérje előállító üzeme, 2020 márciusában már akár napi 200 kg élő lárva kapacitással rendelkeztek. Az ország első rovaripari kockázati tőkebefektetésének köszönhetően 2022 Q1-ben elkészül az ország első automatizált rovartenyésztő és feldolgozó üzemével.

    Regisztráció az archívumba

    *A csillagal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Feliratkozás a hírlevére