A QuadriSpace bejelentette a 2016-os termékpalettáját - EPLM

Blog

A Quadrispace bejelentette 2016-os termékpalettáját, HTML5-alapú 3D-s dokumentum publikálás támogatással

2015. november 17-én a QuadriSpace™ bejelentette termékeinek új verzióit, melyek a következők: Pages3D™ 2016, Publisher3D™ 2016 és Document3D™ Suite 2016.

Bővebb információk a www.quadrispace.com/products weboldalon találhatók. Az új verzió a bevált ipari szabványokat alkalmazva biztosít technikai publikálást nyomtatáshoz, PDF-be történő mentéshez és webes megjelenítéshez.

A gyártó cégek könnyedén publikálhatnak a Pages3D-vel készített teljes dokumentumokat a webre. A HTML5 technológiának köszönhetően a dokumentumok hatékony megoldást kínálnak a 3D-s tartalmaknak a vezető böngészőkben történő megtekintésére, használjon akár PC-t, Mac-et, illetve iOS vagy Androidos eszközt. Külön bővítményekre nincs szükség.

QS2016

Tekintsen meg és próbáljon ki online, interaktív módon egy 3D-s dokumentumot a következő weboldalon:
https://www.share3d.com/pages/aTzxtw.

HTML5

Az új HTML5-alapú publikálás lehetővé teszi a hozzáférést az interaktív 3D-s dokumentumokhoz a modern böngészőkben is.

A HTML5-alapú webes publikáláson kívül a QuadriSpace szoftver a versenytársakhoz képest egyedülálló módon olyan komplett megoldást kínál, amely lehetővé teszi utasítások, katalógusok és más alapvető termékdokumentációk biztonságos publikálását. A QuadriSpace 3D-ready műszaki publikálási megoldásai segítségével a felhasználók meglévő 3D-s tartalmakat importálhatnak, professzionális dokumentációkat vagy illusztrációkat hozhatnak létre, majd ezeket kinyomtathatják, illetve PDF-et vagy webes tartalmakat készíthetnek belőlük. Solid Edge, SolidWorks, Autodesk Inventor, Creo, Pro/E, Rhino, Google SketchUp, DWF, STEP, IGES és más formátumok is támogatottak.

A QuadriSpace termékek és felhő-alapú szolgáltatások segítségével többek között a következő lehetőségek tehetők meg:

  • műszaki dokumentációk elkészítése szerelési utasításokhoz, katalógusokhoz vagy képzési anyagokhoz
  • informatív műszaki illusztrációk és dokumentációk publikálása nyomtatásához, PDF készítéshez és webes megjelenítéshez
  •   szakmai anyagok online megosztása HTML5 alapon, bővítmények telepítése nélkül

Pages 3d

A QuadriSpace elsőszámú terméke, a Pages3D 2016 egyedülálló módon teszi lehetővé felhasználói számára, hogy 3D-s CAD fájlokból teljes nyomtatott vagy interaktív dokumentációkat hozzanak létre szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően. A Publisher3D 2016 segítségével 3D-s modellekből hozhatunk létre kész műszaki illusztrációkat. A QuadriSpace felhő-alapú web publikációs szolgáltatása, a Share3D pedig online műszaki közzétételi funkciókat kínál általános hozzáféréssel különböző HTML5-alapú dokumentum és illusztráció csomagokhoz.

A QuadriSpace tartalomkészítő termékeivel, felhő-alapú szolgáltatásaival, illetve együttműködést segítő alkalmazásival kapcsolatos további információkért látogasson el a www.quadrispace.com weboldalra. Share3D felhasználók ingyenesen létrehozhatók a www.share3d.com oldalon.

Más publikus online példákhoz látogasson el a következő weboldalra:
https://www.share3d.com/pages.

Bloggerek

Új hozzászólások