Solid Edge ST8 letöltés magyarul

Solid Edge ST8 letöltés

Az alábbi cikk a Solid Edge ST8 letöltés lehetőségeiről szól. A cikk írásakor az aktuális verzió a Solid Edge ST8. Mint minden Solid Edge verzió megjelenésekor a szoftver fejlesztője az aktuális verziót telepítő csomagokba szervezi, amit le lehet tölteni és fel lehet telepíteni a számítógépünkre. A telepítő csomagok különböző célközönségnek készülnek. Ezeket a telepítő csomagokat ismertetem.

A Solid Edge ST8 tervező szoftver különböző verzióit, regisztráció után az EPLM Store webhelyről tudja leletölteni.

  1. Solid Edge ST8 45 napos ipari verzió
    1. A Solid Edge ST8 kipróbálási verziójával az összes tervezési funkció kipróbálható, tesztelhető 45 napig. A kipróbálás alatt elmentett Solid Edge fájlok ezt követően is használhatóak ipari licenszel, így a kipróbálás alatt már aktívan tervezhetünk is.
    2. Az ipari verzióval nem tudunk oktatási verzióval készült Solid Edge fájlokat megnyitni.
  2. Solid Edge 2D Drafting verzió
    1. Ez a Solid Edge verzió teljesen ingyenes 2D-s rajzolási lehetőséget biztosít azoknak a tervezőknek, projektvezetőknek akiknek 2D-s egyszerűbb vázlatokat, layoutokat kell megtervezni, vagy csak Solid Edge műhelyrajzokat kell megnyitni, kinyomtatni.
    2. Használhatunk blokkokat, 2D-s rajzelemeket. Megnyithatunk 2D-s DWG, DXF fájlokat, amelyeket ezek után tovább is tudunk rajzolni.
    3. A Solid Edge 2D Drafting rajzkörnyezettel megkapjuk a Solid Edge nézegetőt is, amellyel 3D-s Solid Edge modelleket tudunk megtekinteni.
  3. Solid Edge ST8 Oktatási verzió
    1. Azoknak a diákoknak, akik a mérnöki tanulmányok iránt kiemelten érdeklődnek, a Solid Edge ST8 Oktatási verzió egy olyan tervező szoftver, amellyel a tervezés sokkal szabadabban történhet. A Szinkronmodellezési technológiát használva a diákok a mérnöki alapelvekre koncentrálhatnak a CAD rendszer helyett.
    2. Az oktatási verzió ingyenes, oktatási licenszhez kötött. Az oktatási licenszel használt Solid Edge szoftver az ipari licenszel mentett Solid Edge fájlokat is meg tudja nyitni.
    3. Az összes Solid Edge tervezési funkcióit lehet használni az oktatási licenszel, még a programozási API felületet is.

 

A kipróbálási és az oktatási Solid Edge ST8 verzióhoz telepítse fel a legújabb karbantartási csomagokat is. A karbantartási csomagok tartalmazzák az összes addigi megjelent javításokat.

Ügyféltámogató mérnök, szakterülete a CAD rendszerek. Családi tradíciókat követve gépészmérnöknek készült, mi sem bizonyította jobban, mint általános iskolában rengeteg otthoni próbálkozás után egy tanfolyam keretén belül megismerkedett élete első CAD szoftverével. Számos CAD rendszerrel megismerkedett az évek során, így vált hobbijává a 3D tervezés. A Pécsi Tudományegyetem Műszaki Karán, jelentősen megtérült az előzőleg befektetett munkája, itt szerezte meg a tervezéshez elengedhetetlen ismereteit.  Egy Solid Edge oktatás keretén belül fedezte fel az Enterprise Groupot, ahol rövidesen ügyféltámogató mérnökként csatlakozott a céghez. Örömmel tölti el, ha tudását megoszthatja másokkal és ha ezzel még segíteni is tud. A világ itt nyílt meg számára oktatások, emberi kapcsolatok, legújabb technológiák végtelen lehetőségével.

A szerző további cikkei »

Archívum