Solid Edge ST9 Újdonságok Konzultáció

Tisztelt Partnerünk/leendő Partnerünk!

A Siemens PLM Software nemrégiben jelentette be a méltán népszerű 2D/3D CAD tervezőrendszer, a Solid Edge következő verzióját, mely az utóbbi évek legerősebb verziója. Éljen a lehetőséggel, és sajátítsa el vezetett gyakorlatokon keresztül a Solid Edge ST9 fejlesztéseit – jelentkezzen Újdonságok Konzultációink valamelyikére!
Ezúton szeretnénk meghívni Önt és Kollégáit a Solid Edge ST9 Újdonságok Konzultációra, melyet 2016. szeptemberében tartunk az Enterprise Group székhelyén található korszerű oktatóteremben termékadat-kezelés alapon.
A szoftverkövetéssel rendelkező ügyfeleink a konzultáció alkalmával vehetik át a Solid Edge ST9-es verzióját.
Enterprise
Solid Edge ST9 Újdonságok Konzultáció
Egy új szemeszter kezdődik a tervezésben
Részvételi díj*:
30.000 Ft/fő + ÁFA
Szoftverkövetéssel rendelkezőknek (nem csak Enterprise Group ügyfeleknek): 24.000 Ft/fő + ÁFA
Az időpontokat és a pontos címet ide kattintva találja. A konzultációk 9-től 15 óráig tartanak, a kiválasztott konzultációs napon ebédet és külön számítógépet biztosítunk a résztvevőknek. A konzultációk maximális létszáma 8 fő, a jelentkezések elfogadása jelentkezési sorrendben történik.
A konzultációra 20% kedvezményt biztosítunk a szoftverkövetési szerződéssel rendelkező felhasználóinknak.
Enterprise
*A konzultáció díja tartalmazza a magyar nyelvű Solid Edge ST9 újdonságok DVD-t (melyet a konzultációtól függetlenül is megvásárolhat weboldalunkon). Magyarországon egyedül az Enterprise Groupnál kaphatnak a résztvevők a Solid Edge ST9 újdonságaiból egy minőségi, szakmai, magyar nyelvű DVD-n oktatási anyagot a vezetett gyakorlat végén. A magyar nyelvű videók, lefordított anyagok megkönnyítik az új funkciók hatékony elsajátítását.
A konzultáció résztvevői megtudhatják azt is, hogy feladataikra milyen megoldásokkal szolgálnak az új fejlesztések, ezért érdemes cégenként minimum 1 kollégának részt vennie az eseményen.
Várjuk Önt és Kollégáit a Solid Edge ST9 Újdonságok Konzultáción!
Amennyiben bármilyen kérdése van, keresse Melkovics Péter értékesítő kollégánkat a melkovics.peter@enterprisegroup.hu email címen vagy a
+36 (30) 492 7784 telefonszámon.
Üdvözlettel:

Enterprise Group PLM üzletág
Enterprise
Enterprise Group PLM üzletág

1138 Budapest, Váci út 117-119.
Váci Greens, 6. emelet
Telefon: +36 (1) 471-2380 /2-es mellék
E-mail: plmsupport@eplm.hu
Web: www.enterprisegroup.hu/PLM
Blog: http://blog.eplm.hu/

Ügyféltámogatási vezető, szakterületei a gépészeti tervezőrendszerek (kiemelten a Solid Edge) és a hozzájuk kapcsolódó alkalmazások szakmai támogatása. Egyetemi tanulmányai alatt találkozott a 2D-s számítógépes rajzolással, majd később egy nehezen használható CAD szoftverrel, amitől szabadulni akart minden áron. Az élet úgy hozta, hogy az egyetemen találkozott egy lánnyal (későbbi felesége), aki Solid Edge-t tanult így általa ismerkedett meg a programmal. Tanulmányai után pénznyerő automatákat terveztett 2007-ig, majd ekkor váltott, és Solid Edge terméktámogató mérnökként folytatta pályafutását. A 2012-es változások hatására ügyféltámogató mérnök pozícióba lépett be az Enterprise Group – PLM üzletágába, ahol a szoftverek mellett az ügyfelekre is jobban fókuszál. A Solid Edge ügyféltámogatási csapatát 2015-től vezeti, kollégáival az a céljuk, hogy minél több elégedett ügyfelet tudhassanak a soraikban. Feladatköre a kollégái szakmai koordinálása, az értékesítési folyamat segítése, bemutatók tartása, új technológiák felkutatása és implementálása, valamint szakmai együttműködés a fejlesztőkkel. Hisz a folyamatos tanulás fontosságában, a privát szakmai blogján (solidedgest.wordpress.com) a következő gondolat szerepel Henry Fordtól:
“Akárki, aki abbahagyja a tanulást, öreg, legyen bár 20 vagy 80 éves. Akárki, aki folyamatosan tanul, fiatal marad. Az élet legnagyobb dolga az, hogy az eszedet fiatalon tartsd.” Az ügyfeleitől ő is sokat tanul, minden nap egy új lehetőség a tudás megszerzésére és továbbadására. Az elmúlt évtizedben számtalan barátot köszönhet a Solid Edge-nek Szegedtől Győrig vagy az Egyesült Államoktól Indián át Új-Zélandig.

A szerző további cikkei »

Archívum