Ahol a SOLID EDGE 2022 BEMUTATKOZIK

Nem beszéltünk össze a fejlesztőkkel (vagy mégis), de október 6-áig nyíltan nem lehet kommunikálni a Solid Edge 2022-es verziójáról. A mi éves rendezvényünk pedig október 7-én lesz, amit hibrid formában fogunk megtartani. Az óvatosság, a biztonság a legfontosabb mozgatórugója az EPLM TRENDS DIGITAL 2021-nek és persze az a rengeteg, használható információ és újdonság, amelyekkel készülünk az érdeklődőknek.

Figyelünk az igényekre

Minden év őszén igyekszünk bemutatni a velünk kapcsolatban álló szoftverfejlesztők – a Siemens DIS és a HEXAGON MI – új verzióit, elképzeléseit honosítva azokat a magyar üzleti környezetre. Nagyon fontos, hogy a hatalmas víziók helyett maradjunk a realitás talaján, mert ahogy a közmondás is mondja “magasról lehet nagyot esni”. Az elmúlt másfél év eseményei rendesen átrendezték a korábbi elképzeléseket, de az jól látszik, hogy aki megfontolt lépésekkel haladt az általa elképzelt úton az célba is fog érni. Ezt valljuk mi is és nem szállunk be a túllicitálos versenybe, helyette a valós, műszaki és szakmai értékeket közvetítjük az ügyfelekhez. Ezen gondolatvilág mentén továbbra is lehet végleges licenszt vásárolni és nem kényszerítjük az ügyfeleket kötelezően szoftverbérlésre. Nem akarjuk minden áron abba a helyzetbe hozni őket, hogy a felhő alapú technológiák mellett ne maradjon más alternatíva a tervezésre, adatkezelésre, mert ez a tendencia máshol nagyon domináns. Ezek mellett sok minden másról is szó lesz a hibrid rendezvényünkön.

EDGE Vándorkupa 2021

Évek óta az egyik legnépszerűbb esemény az EDGE Vándorkupa eredményhirdetése, amely egyben egy szakmai seregszemle is. Ide Solid Edge, EDGECAM és Solid Edge oktatási különdíj kategóriákban lehet nevezni a kiírásnak megfelelően. Minden évben magasszínvonalú munkákkal találkozunk és külön örömmel tölt el bennünket, hogy a diákok is fontosnak tartják a részvételt. Ne felejtsük el, hogy az ő munkásságuk előrevetíti a jövő mérnökeit, hisz előbb-utóbb erre a nemes pályára fognak kerülni gyarapítva a magyar tudást.

Solid Edge CAM vándorkupa

Biztatunk minden ügyfelünket, hogy vegyenek részt ezen a szakmai megmérettetésen mert megéri büszkének lenni arra a munkára, erőfeszítésre, amit a gépek, berendezések vagy a legyártott alkatrészek testesítenek meg. A helyezettek értékes nyereményekhez jutnak az első helyezettek pedig egy évre az EDGE Vándorkupák tulajdonosai is lesznek.

Részletek és nevezés

Solid Edge 2022

A verzió, amely nem csak a verziószámot növeli eggyel, hanem valóban érték lesz az ügyfeleknek, diákoknak, hobbistáknak. Konkrétumokat továbbra sem lehet mondani a Solid Edge 2022-es verziójáról, de most összefoglaljuk azokat, amelyek már publikusak. Az EPLM TRENDS lesz az első, nyílt magyarországi esemény, amelyen a részvevők találkozhatnak a legújabb funkciókkal, fejlesztésekkel.

"<yoastmark

Amit már tudunk a Solid Edge 2022-ről:

  • Sugárirányú módosítás szinkronban
  • Egyenlettel vezérelt görbék létrehozásának lehetősége
  • SubD modellezés továbbfejlesztése Ofszet és Átvezetés parancsokkal
  • Konvergens modellezés szélesebb körű implementációja
  • Matrica használhatósága szinkron és szereléskörnyezetekben
  • Merevítő lemez hozzáadása szerelésekhez, tartószerkezetekhez
  • CAD Direct modellbeillesztési lehetőség szerelésbe
  • Rögzített kényszerek alkatrészszintű betaníthatósága
  • Koordinátarendszer alapú kényszerezés egyszerűsítése
  • Szereléscsaládok fejlesztései
  • Hidrosztatikus nyomás a Simulationben, mint terhelési lehetőség

Kitekintés a Portfólióra

Évek óta megszokhattuk, hogy a változások nincsenek redukálva a CAD világára, hanem az egész Solid Edge portfóliót érintik. Ez ebben az esetben is így lesz, mert

a portfólióba új komponensek, szoftveres lehetőségek fognak megjelenni, amelyek az ügyfelek számára érdekesek. Lesz szó arról is, hogy a rugalmas licenszelési lehetőségeknek (örökös licenszen és a bérelt licenszen túl) köszönhetően a felhasználók számára szoftverkombinációk is rendelkezésekre állhatnak könnyebben igazodva a megrendelői igényekhez. Átfogó képet adunk arról, hogy a Solid Edge esetében “Mindenkorra van megoldásunk”.

EPLM TRENDS DIGITAL 2021

A EPLM TRENDS DIGITAL 2021 konfrencián két külön, de átjárható szekcióban lesz lehetőség megtekinteni az előadásokat hibrid formában. Hibrid alatt azt kell érteni, hogy az ügyfelek biztonságára ügyelve lehetőség lesz otthonról, munkahelyről online módon csatlakozni az előadásokhoz. Azonban azt is jelenti, hogy az érdeklődök személyesen is részt vehetnek az eseményen a Váci úti irodánkban a megfelelő járványügyi előírások mellett.

Érdemes lesz a részvétel bármely formáját választani, további információ és regisztráció itt!

Várjuk önöket, várunk titeket örömmel!

Ügyféltámogatási vezető, szakterületei a gépészeti tervezőrendszerek (kiemelten a Solid Edge) és a hozzájuk kapcsolódó alkalmazások szakmai támogatása. Egyetemi tanulmányai alatt találkozott a 2D-s számítógépes rajzolással, majd később egy nehezen használható CAD szoftverrel, amitől szabadulni akart minden áron. Az élet úgy hozta, hogy az egyetemen találkozott egy lánnyal (későbbi felesége), aki Solid Edge-t tanult így általa ismerkedett meg a programmal. Tanulmányai után pénznyerő automatákat terveztett 2007-ig, majd ekkor váltott, és Solid Edge terméktámogató mérnökként folytatta pályafutását. A 2012-es változások hatására ügyféltámogató mérnök pozícióba lépett be az Enterprise Group – PLM üzletágába, ahol a szoftverek mellett az ügyfelekre is jobban fókuszál. A Solid Edge ügyféltámogatási csapatát 2015-től vezeti, kollégáival az a céljuk, hogy minél több elégedett ügyfelet tudhassanak a soraikban. Feladatköre a kollégái szakmai koordinálása, az értékesítési folyamat segítése, bemutatók tartása, új technológiák felkutatása és implementálása, valamint szakmai együttműködés a fejlesztőkkel. Hisz a folyamatos tanulás fontosságában, a privát szakmai blogján (solidedgest.wordpress.com) a következő gondolat szerepel Henry Fordtól:
“Akárki, aki abbahagyja a tanulást, öreg, legyen bár 20 vagy 80 éves. Akárki, aki folyamatosan tanul, fiatal marad. Az élet legnagyobb dolga az, hogy az eszedet fiatalon tartsd.” Az ügyfeleitől ő is sokat tanul, minden nap egy új lehetőség a tudás megszerzésére és továbbadására. Az elmúlt évtizedben számtalan barátot köszönhet a Solid Edge-nek Szegedtől Győrig vagy az Egyesült Államoktól Indián át Új-Zélandig.

A szerző további cikkei »

Archívum