Az Enterprise Group vehette át a Siemens PLM legrangosabb európai elismerését

A Siemens PLM Software idén január végén rendezte meg éves partnertalálkozóját, ahol az Enterprise Communications Magyarország Kft. vehette át a Mainstream Engineering Software kategória legrangosabb, Top European Partner díját.

European Partner Leadership Summit Conference

European Partner Leadership Summit konferencia

A minden évben megrendezésre kerülő EPLS (European Partner Leadership Summit) konferenciának idén a máltai St Julian’s adott otthon. A kétnapos rendezvény keretein belül a partnerek a legfrissebb trendeket oszthatják meg egymással. Az üzleti növekedés támogatásaként közösen járták körbe az iparág aktualitásait és best practice-eit. A Top European Partner elismerő díjakat a partnercégek előző üzleti évben tanúsított teljesítménye alapján ítéli oda.

Az ipari digitalizáció úttörői

Az Enterprise Communications Magyarország Kft. elkötelezett híve annak, hogy a magyarországi kis- és középvállalkozások is közelebb kerüljenek a digitalizációhoz. A digitális átalakulás a gazdaság minden szereplőjére kihat, mégis elmondható, hogy a gyártó cégek járnak élen, s tesznek meg egyre többet folyamataik automatizálásáért.

Ipari digitalizációs kampány

Azonban nem könnyű az elindulás a digitalizáció felé, a legtöbb vállalatnál jelenleg még nincs olyan digitalizációért felelős szakember, aki képes lenne vagy vállalkozna a folyamat szakszerű levezénylésére. Az Enterprise Communications Kft. a 2017-ben indított ipari digitalizációs kampánya keretében igyekszik segítséget nyújtani a hazai KKV szektornak az új ipari trendek világában való tájékozódáshoz.

A vállalat PLM üzletága amellett, hogy egyedi, cégre szabott bemutatók és konzultációk révén folyamatosan igyekszik edukálni az érdeklődő cégeket és szakembereket, az ipari digitalizáció kampány keretein belül ingyenes online webinárokkal is szolgál a minél gyorsabb és hatékonyabb információátadás reményében. Az ingyenesen elérhető, online tartalmaik között hasznos és érdekes információkat találnak mind a digitalizáció útjára rálépni készülők, mind azok, akik már belevágtak a folyamatba. Szakembereik fontosnak tartják, hogy könnyen elérhető tartalmakat biztosítsanak az Ipar 4.0 témájábqn. Q hozzá tartozó technológiai hírektől és újdonságoktól kezdve egészen a különböző iparágak egyedi szoftveres megoldásainak segítségnyújtásáig.

A kampány folytatása

A helyi erőfeszítések sikerességét látva a Siemens PLM 2018-ban további négy európai országra is kiterjeszti az általunk kidolgozott kampányt. Az ipari digitalizációs kampányelemeket az országokban működő partnercégek a lokális igényekhez szabják, azonban megtartják a fő pilléreket. Az átlátható információátadást modern digitális technológiai eszközökkel.

Beosztás: Marketing referens a PLM Üzletágnál
Szakterület: Üzleti kommunikáció

Szakmai életút:
Az Enterprise Group PLM üzletág marketing referense vagyok 2016 nyara óta. Feladatom, hogy marketinges munkámmal és reklám tevékenységekkel támogassam a Siemens és a HEXAGON CAD/CAM szoftverek népszerűségét, sikerességét és elterjedését. Ennek érdekében nagyon sok tematikus nyílt napot, rendezvényt szervezek és sok szakcikket jelentetek meg különböző tematikus magazinokban. Mindig is a marketing és a kreatív tevékenységek vonzottak. Ezért iskoláimat is ennek megfelelően üzleti kommunikáció és marketing területen végeztem.

A szerző további cikkei »