EDGE VÁNDORKUPA 2016 – ENTERPRISE PLM SZAKMAI DÍJ

Tisztelt Partnerünk!
Az Enterprise Group PLM üzletága idén is meghirdeti az „EDGE Vándorkupa 2016” szakmai versenyét Solid Edge, Edgecam és Oktatási különdíj kategóriákban. Pályázzon Ön is!
A verseny célja:
A magyarországi Solid Edge és Edgecam felhasználók munkáinak bemutatása, a szakmai elismertség növelése és a közösségépítés.
Kiírt kategóriák:
· Solid Edge

· Edgecam

Oktatási különdíj

Nevezés feltételei:
· Solid Edge vagy Edgecam használata, függetlenül attól, hogy a pályázó jelenleg szoftverkövetéssel rendelkező cégnél dolgozik-e.

Az oktatási különdíjra olyan diák jelentkezhet, aki a 2015/2016-os tanévben hallgatója volt magyar anyanyelvű közép- vagy felsőfokú intézménynek, és használja a Solid Edge vagy az Edgecam oktatási verzióját.

Nevezési határidő:
· 2016. 10. 03. (hétfő) 23:59
· A nevezés részleteiről ITT található részletes információ.
A pályamunkák elbírálása:
Független szakmai bizottság dönt a helyezésekről.
A pályázat eredményhirdetése:
Az eredményhirdetésre 2016. 10. 05-én, az EPLM Trends 2016 rendezvényen, azaz a CAD/CAM/CAE/PLM Szakmai Napon kerül sor.
Díjazás:
Mindkét kategória első három helyezettje, illetve az oktatási különdíjas pályázó értékes nyereményekben részesül.
A Vándorkupa 2015-ös nyerteseiről szóló beszámoló itt olvasható.
Tovább a regisztrációhoz és a pályamunkák feltöltéséhez!
Várjuk a pályázatát!
Üdvözlettel:
Enterprise Group PLM üzletág

Beosztás: ügyféltámogatási vezető
Szakterületek: gépészeti tervezőrendszerek (kiemelten a Solid Edge) és a hozzájuk kapcsolódó alkalmazások szakmai támogatása

Szakmai életút:
Egyetemi tanulmányaim alatt találkoztam a 2d-s számítógépes rajzolással, majd később egy nehezen használható CAD szoftverrel, amitől szabadulni akartam minden áron. Az élet úgy hozta, hogy az egyetemen ismertem meg a feleségem, aki Solid Edge-t tanult és ő ajánlotta, hogy nézzem meg, mert szerinte jó alkalmazásról van szó, ekkor 2000-et írunk.

A szerző további cikkei »