EDGE VÁNDORKUPA 2016 – ENTERPRISE PLM SZAKMAI DÍJ

Tisztelt Partnerünk!
Az Enterprise Group PLM üzletága idén is meghirdeti az „EDGE Vándorkupa 2016” szakmai versenyét Solid Edge, Edgecam és Oktatási különdíj kategóriákban. Pályázzon Ön is!
A verseny célja:
A magyarországi Solid Edge és Edgecam felhasználók munkáinak bemutatása, a szakmai elismertség növelése és a közösségépítés.
Kiírt kategóriák:
· Solid Edge

· Edgecam

Oktatási különdíj

Nevezés feltételei:
· Solid Edge vagy Edgecam használata, függetlenül attól, hogy a pályázó jelenleg szoftverkövetéssel rendelkező cégnél dolgozik-e.

Az oktatási különdíjra olyan diák jelentkezhet, aki a 2015/2016-os tanévben hallgatója volt magyar anyanyelvű közép- vagy felsőfokú intézménynek, és használja a Solid Edge vagy az Edgecam oktatási verzióját.

Nevezési határidő:
· 2016. 10. 03. (hétfő) 23:59
· A nevezés részleteiről ITT található részletes információ.
A pályamunkák elbírálása:
Független szakmai bizottság dönt a helyezésekről.
A pályázat eredményhirdetése:
Az eredményhirdetésre 2016. 10. 05-én, az EPLM Trends 2016 rendezvényen, azaz a CAD/CAM/CAE/PLM Szakmai Napon kerül sor.
Díjazás:
Mindkét kategória első három helyezettje, illetve az oktatási különdíjas pályázó értékes nyereményekben részesül.
A Vándorkupa 2015-ös nyerteseiről szóló beszámoló itt olvasható.
Tovább a regisztrációhoz és a pályamunkák feltöltéséhez!
Várjuk a pályázatát!
Üdvözlettel:
Enterprise Group PLM üzletág

Ügyféltámogatási vezető, szakterületei a gépészeti tervezőrendszerek (kiemelten a Solid Edge) és a hozzájuk kapcsolódó alkalmazások szakmai támogatása. Egyetemi tanulmányai alatt találkozott a 2D-s számítógépes rajzolással, majd később egy nehezen használható CAD szoftverrel, amitől szabadulni akart minden áron. Az élet úgy hozta, hogy az egyetemen találkozott egy lánnyal (későbbi felesége), aki Solid Edge-t tanult így általa ismerkedett meg a programmal. Tanulmányai után pénznyerő automatákat terveztett 2007-ig, majd ekkor váltott, és Solid Edge terméktámogató mérnökként folytatta pályafutását. A 2012-es változások hatására ügyféltámogató mérnök pozícióba lépett be az Enterprise Group – PLM üzletágába, ahol a szoftverek mellett az ügyfelekre is jobban fókuszál. A Solid Edge ügyféltámogatási csapatát 2015-től vezeti, kollégáival az a céljuk, hogy minél több elégedett ügyfelet tudhassanak a soraikban. Feladatköre a kollégái szakmai koordinálása, az értékesítési folyamat segítése, bemutatók tartása, új technológiák felkutatása és implementálása, valamint szakmai együttműködés a fejlesztőkkel. Hisz a folyamatos tanulás fontosságában, a privát szakmai blogján (solidedgest.wordpress.com) a következő gondolat szerepel Henry Fordtól:
“Akárki, aki abbahagyja a tanulást, öreg, legyen bár 20 vagy 80 éves. Akárki, aki folyamatosan tanul, fiatal marad. Az élet legnagyobb dolga az, hogy az eszedet fiatalon tartsd.” Az ügyfeleitől ő is sokat tanul, minden nap egy új lehetőség a tudás megszerzésére és továbbadására. Az elmúlt évtizedben számtalan barátot köszönhet a Solid Edge-nek Szegedtől Győrig vagy az Egyesült Államoktól Indián át Új-Zélandig.

A szerző további cikkei »

Archívum