Egy lépéssel közelebb a sikerhez Solid Edge-el

Ebben a blogbejegyzésben videós segítséget adunk, hogy miként lehet jelentkezni a Solid Edge for Startups programra, amelyet aktívan támogat az Enterprise Group. A program célja, hogy a Solid Edge portfólió szoftveres megoldásaival támogassa a kezdő vállalkozásokat, vállalkozókat.

Kezdő vállalkozások támogatása ingyenes Solid Edge-el bejegyzésben hosszasan taglaltuk a program részletei, itt rögtön csak a lényegi részre térek ki.

Ennek a három fő feltételnek kell egyszerre teljesülnie ahhoz, hogy az adott kezdő vagy korai fázisú vállalkozás hozzájusson a szoftvercsomaghoz:

  1. A vállalkozások, (egyéni vállalkozó is) amely bejegyzése 3 évnél fiatalabb
  2. Alapító tőke kevesebb, mint 1millió USA dollár
  3. Éves árbevétel kevesebb, mint 1millió USA dollár

 

Milyen lépéseket kell megtennem, hogy Solid Edge for Startups felhasználó legyek?

Amennyiben a fenti feltételek egyszerre teljesülnek, akkor el kell látogatni https://blog.eplm.hu/startups/ oldalra, ahol további hasznos információkat olvashat. Ezek után található ott egy jelentkezési lap, amely kitöltésével az Enterprise Group PLM csapata értesül az ön szándékáról. Arra érdemes figyelni, hogy kapni fog egy visszajelzést e-mailben, ha ez nem érkezett meg, akkor annak két fő oka lehet:

  1. Az e-mail a levélszemét mappába került
  2. Hibás e-mail cím került megadásra

SE4Startups_jelentkezes

A jelentkezési lap kitöltése után kollégáink segítő szándékkal felveszik önnel a kapcsolatot, ez amolyan ingyenes tanácsadás is egyben. Amennyiben nem biztos, hogy megfelelő önnek a startup csomag, akkor javasolnak más ingyenes vagy költségtérítéses szoftveres megoldást.

A következő előnyökkel élhet, ha kitöltötte a jelentkezési lapot:

  • Igénybe veheti az ügyféltámogatási szolgáltatásunkat, ahol szakmai segítséget kérhet
  • Hozzáférést igényelhet az ügyféltámogatási oldalhoz
  • Kedvezményesen vehet részt képzéseken, konzultációkon
  • Bekerül egy szakmai közösségbe, így a vállalkozását érintő hasznos információkhoz juthat hozzá

A form kitöltése után automatikusan át lesz irányítva a Solid Edge for Startups nemzetközi oldalára.

 

Mit kell tennem a nemzetközi oldalon?

Ezen az oldalon kell megadni az ön személyes és a vállalkozásának alapszintű adatai. Miután a feldolgozás angol nyelven történik, így a megadást is angol nyelven kell elvégezni. A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező, tapasztalatok alapján két cella szokott problémát okozni. A FEIN / Registration# mező az adószámot jelenti, míg a Detailed Description of Business Products/Services (min, 100 char.) pedig azt, hogy legalább 100 karakteren keresztül írja le a vállalkozás tevékenységét. Ezek után csak a szokásos körök vannak az az el kell fogadni a feltételeket és be kell küldeni a “Submit” gomb megnyomásával a formot.

SE4Startups_SDIS

Kapni fog egy visszaigazoló e-mailt, hogy befogadták a kérelmét, amelyt 10-15 munkanap alatt bírálnak el és utána kiértesítik. A pozitív elbírálásról az Enterprise Group PLM üzletága is kap értesítést, így ennek és a korábban kitöltött jelentkezési lapnak köszönhetően elindulhat a közös munka, a szoftvertelepítés, licenszelés.

 

Ez a videó narrációval összefoglalja a lépéseket:

 

Bízunk benne, hogy a jövőben Önt is az ügyfeleink között tudhatjuk és hozzájárulhatunk induló vállalkozása sikeréhez!

Ügyféltámogatási vezető, szakterületei a gépészeti tervezőrendszerek (kiemelten a Solid Edge) és a hozzájuk kapcsolódó alkalmazások szakmai támogatása. Egyetemi tanulmányai alatt találkozott a 2D-s számítógépes rajzolással, majd később egy nehezen használható CAD szoftverrel, amitől szabadulni akart minden áron. Az élet úgy hozta, hogy az egyetemen találkozott egy lánnyal (későbbi felesége), aki Solid Edge-t tanult így általa ismerkedett meg a programmal. Tanulmányai után pénznyerő automatákat terveztett 2007-ig, majd ekkor váltott, és Solid Edge terméktámogató mérnökként folytatta pályafutását. A 2012-es változások hatására ügyféltámogató mérnök pozícióba lépett be az Enterprise Group – PLM üzletágába, ahol a szoftverek mellett az ügyfelekre is jobban fókuszál. A Solid Edge ügyféltámogatási csapatát 2015-től vezeti, kollégáival az a céljuk, hogy minél több elégedett ügyfelet tudhassanak a soraikban. Feladatköre a kollégái szakmai koordinálása, az értékesítési folyamat segítése, bemutatók tartása, új technológiák felkutatása és implementálása, valamint szakmai együttműködés a fejlesztőkkel. Hisz a folyamatos tanulás fontosságában, a privát szakmai blogján (solidedgest.wordpress.com) a következő gondolat szerepel Henry Fordtól:
“Akárki, aki abbahagyja a tanulást, öreg, legyen bár 20 vagy 80 éves. Akárki, aki folyamatosan tanul, fiatal marad. Az élet legnagyobb dolga az, hogy az eszedet fiatalon tartsd.” Az ügyfeleitől ő is sokat tanul, minden nap egy új lehetőség a tudás megszerzésére és továbbadására. Az elmúlt évtizedben számtalan barátot köszönhet a Solid Edge-nek Szegedtől Győrig vagy az Egyesült Államoktól Indián át Új-Zélandig.

A szerző további cikkei »

Archívum