Együtt a partnerekkel – Enterprise Group az Ipar napjain

A PLM üzletág egyik legfontosabb hazai képviselőjeként az Enterprise Group idén is részt vett a Magyarországon megrendezett ipari szakkiállítások legnagyobbikán, az Ipar Napjain. Az idei kiállításon kiemelt újdonságuk a Solid Edge ST9-es verziója volt.

A Vero Software és a Siemens PLM Software hazai képviselőjeként az Enterprise Group számára az ipari ügyfelekkel ápolt kapcsolatok, az új felhasználók bevonása és a partnerlista folyamatos bővítése jelenti a siker kulcsát. „Nagyon fontos számunkra az, hogy minél jobban együttműködjünk az iparág más képviselőivel, a szerszámgépesekkel, szerszámgyártókkal, így az idei rendezvényen is igyekszünk minél több partnerünkkel közösen megjelenni,” mondta Gyönyörű Attila, a CAM termékvonal vezetője.

A teljes cikk elolvasásáért látogasson el a CNC.hu oldalára…

Beosztás: ügyféltámogatási vezető
Szakterületek: gépészeti tervezőrendszerek (kiemelten a Solid Edge) és a hozzájuk kapcsolódó alkalmazások szakmai támogatása

Szakmai életút:
Egyetemi tanulmányaim alatt találkoztam a 2d-s számítógépes rajzolással, majd később egy nehezen használható CAD szoftverrel, amitől szabadulni akartam minden áron. Az élet úgy hozta, hogy az egyetemen ismertem meg a feleségem, aki Solid Edge-t tanult és ő ajánlotta, hogy nézzem meg, mert szerinte jó alkalmazásról van szó, ekkor 2000-et írunk.

A szerző további cikkei »