EPLM Trends Digital 2017 – Az Ipar 4.0 és ami mögötte van

Tisztelt Partnerünk, Barátunk!


Már csak néhány nap van hátra éves PLM rendezvényünkig, az EPLM Trends Digital 2017-ig! Október 4-én a hagyományostól eltérő, online közvetített PLM rendezvényen vehet részt.
Az előadások során bemutatjuk a digitális ipar témaköréhez is csatlakozva az általunk forgalmazott Siemens és Vero megoldásokat, valamint új szoftververziókat!

Legyen online, tegye fel kérdéseit és vegyen részt kvízjátékunkon is!

EPLM Trends Digital 2017

09:30-10:00     Köszöntő és Vándorkupa díjátadó

10:00-11:00
     Digitális átalakuláshoz vezető szoftvermegoldások a tervezésben

11:00-11:10
     Szünet

11:10-12:00
     Digitális folyamatok támogatása az alkatrészgyártásban

12:00-13:00
     Ebédszünet

13:00-14:00
     Tervezési folyamatok és csoportmunka támogatás a kis- és középvállalatoknak

14:00-14:10
     Szünet

14:10-15:00
     Automatizálás és folyamatintegráció a lemeztechnológiában és szerszámgyártásban

Kérjük, mentse el naptárába az eseményt: 2017. október 4.

 

EDGE VÁNDORKUPA 2017-BEN IS!
PLM üzletágunk ismét meghirdeti az „EDGE Vándorkupa 2017” szakmai versenyét Solid Edge, Edgecam és oktatási kategóriákban.


Nevezési határidő: 2017.10.01.

Eredményhirdetés az EPLM TRENDS DIGITAL 2017 eseményen!
Jelentkezzen most ide kattintva! EPLM Trends Digital 2017

Az élő közvetítéssel, online elérhető szakmai előadások megtekintéséhez előzetes regisztráció szükséges, melyet itt tehet meg.

EPLM Trends Digital 2017

A regisztrációt követően kapja meg a csatlakozáshoz szükséges egyéni azonosítókat. Az esemény weboldalán lehetősége van sávszélessége tesztelésére, melyet kérjük, tegyen meg a zavartalan részvétel érdekében.

Kövesse az esemény oldalát, melyet folyamatosan frissítünk a részletes információkkal és a programmal.


„Találkozzunk” október 4-én!

Üdvözlettel:
Enterprise Group PLM üzletága

Ügyféltámogatási vezető, szakterületei a gépészeti tervezőrendszerek (kiemelten a Solid Edge) és a hozzájuk kapcsolódó alkalmazások szakmai támogatása. Egyetemi tanulmányai alatt találkozott a 2D-s számítógépes rajzolással, majd később egy nehezen használható CAD szoftverrel, amitől szabadulni akart minden áron. Az élet úgy hozta, hogy az egyetemen találkozott egy lánnyal (későbbi felesége), aki Solid Edge-t tanult így általa ismerkedett meg a programmal. Tanulmányai után pénznyerő automatákat terveztett 2007-ig, majd ekkor váltott, és Solid Edge terméktámogató mérnökként folytatta pályafutását. A 2012-es változások hatására ügyféltámogató mérnök pozícióba lépett be az Enterprise Group – PLM üzletágába, ahol a szoftverek mellett az ügyfelekre is jobban fókuszál. A Solid Edge ügyféltámogatási csapatát 2015-től vezeti, kollégáival az a céljuk, hogy minél több elégedett ügyfelet tudhassanak a soraikban. Feladatköre a kollégái szakmai koordinálása, az értékesítési folyamat segítése, bemutatók tartása, új technológiák felkutatása és implementálása, valamint szakmai együttműködés a fejlesztőkkel. Hisz a folyamatos tanulás fontosságában, a privát szakmai blogján (solidedgest.wordpress.com) a következő gondolat szerepel Henry Fordtól:
“Akárki, aki abbahagyja a tanulást, öreg, legyen bár 20 vagy 80 éves. Akárki, aki folyamatosan tanul, fiatal marad. Az élet legnagyobb dolga az, hogy az eszedet fiatalon tartsd.” Az ügyfeleitől ő is sokat tanul, minden nap egy új lehetőség a tudás megszerzésére és továbbadására. Az elmúlt évtizedben számtalan barátot köszönhet a Solid Edge-nek Szegedtől Győrig vagy az Egyesült Államoktól Indián át Új-Zélandig.

A szerző további cikkei »

Archívum