Három éve töretlenül az élen

A kiemelkedő teljesítményt a Siemens díjakkal jutalmazta. 2021 óta sorozatosan az elsők között az Enterprise Group PLM üzletága a kelet-közép-európai régióban.

A Siemens minden év elején megrendezi partnerei számára az EPLS (European Partner Leadeship Summit) konferenciáját, melynek idén Athén adott otthont a korábbi virtuális események helyett. Az évindító rendezvényen 42 országból mintegy 500 fő vett részt azzal a céllal, hogy a két nap alatt áttekintsék 2022-es év eredményeit és a 2023-as év főbb kihívásait. Valamint azon termékportfóliót és szoftverújdonságokat, amelyek innoválják és elősegítik a cégek és vállalkozások számára az ipari digitális transzformációt.  Az eseményen, az előadások mellett sikersztorikat és olyan útmutatókat is közzétesznek, amely a partnerek ügyfeleinek nyújt segítséget az ipari hatékonyság növelésében.

Ezen túlmenően, az üzleti év és a csapat sikerességét elismerve az európai partnerek között, díjak kerülnek kiosztásra. Az Enterprise Group legelőször a PLM üzletág megalapítását követően 2013-ban kapott díjat, mint az organikusan licenceszámban leggyorsabban növekvő vállalat. Majd 2014-ben először vehette át a Top Partner in CEE elismerést. Négy évvel később 2018-ban vehette át megint a legrangosabb elismerésnek számító Top Partner in CEE és Top EMEA Partner for Mainsteam Engineering Software díjakat,  és 2021-ben ismételten a PLM üzletág bizonyult a legeredményesebbnek a kelet-európai mezőnyben. 2022-ben kollégánknak, Melkovics Péternek ítélték oda a Top Sales Person in CEE díjat. Az athéni konferencián 2023-ban újból Top Partner in CEE díjjal jutalmazta a Siemens az üzletág teljesítményét, valamint Czifrák Gábor kapta a Top Sales Person in CEE elismerést.

„A kiemelkedő eredmények mögött azonban nagyon aktív szakmai munka és mérnöki tevékenység rejlik. A kis- és középvállalkozások digitális átalakulását segítő Ipari Digitális Transzformáció Programunk keretében szerteágazó és igen aktív szakmai tevékenységet fejtünk ki, az ipari szoftvermegoldások képviseletén túl számos workshopot, nyílt napot tartunk, továbbá az ipari szereplők számára edukációs jelleggel webinarokat és szakmai blog- és videós tartalmakat készítünk, amely a mindennapok mérnöki tevékenységéhez valamint a hatékonyabb gyártási folyamatok bevezetéséhez és alkalmazásához nyújtanak segítséget” – fejtette ki Béke Gyula, a PLM üzletág igazgatója.

A program elemei a teljes életcikluson ívelnek át, így már a középfokú oktatásban résztvevő diákok számára is igyekszünk minden segítséget megadni a Oktatási Mentor Programunkkal.  Ennek egyik eleme az idén 11. alkalommal megrendezésre kerülő országos oktatási versenyünk, amelynek döntőjére április 21-én kerül sor.

„Hazai, az ipari digitalizációs átalakulást segítő egyik meghatározó vállalatként az a célunk, hogy ügyfeleink, partnereink igényeit szem előtt tartva gyorsan és hatékony megoldásokkal álljunk elő. A díjakra nagyon büszkék vagyunk, de ehhez a sikerhez természetesen hozzájárultak egyre növekvő számú elégedett ügyfeleink is, akiknek ezúton is köszönjünk, hogy velünk működnek együtt. Az ügyfeleink magas szintű kiszolgálása pedig nem történhetne meg a lelkes és felkészült PLM csapat nélkül ”– tette hozzá Béke Gyula.

Archívum