Csak ezt kell megjegyezni: ipar napja 2016. – “A Pavilon 309/F”

Az Enterprise Group – PLM üzletága idén részt vesz az IPAR NAPJAI 2016 szakkiállításon, amely május 24-27. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Amennyiben érdekelnek a vezető CAD/CAM/CAE/PLM technológiák, akkor ne hagyd ki a standunkat, mert  ott megtalálhatod azokat az alkalmazásokat, megoldásokat, amelyek meghatározó szerepet töltenek be a tervezés, analízis, megmunkálás és az adatkezelés területén is.

oldal_1oldal_2

Szoftvereink feltűnnek partnereink kiállítóhelyein is, így érdemes lesz az egész kiállítás területén keresni bennünket, mert a regisztrációs lap kitöltése értékes ajándékokat érhet!

Találkozzunk a kiállításon!

Beosztás: ügyféltámogatási vezető
Szakterületek: gépészeti tervezőrendszerek (kiemelten a Solid Edge) és a hozzájuk kapcsolódó alkalmazások szakmai támogatása

Szakmai életút:
Egyetemi tanulmányaim alatt találkoztam a 2d-s számítógépes rajzolással, majd később egy nehezen használható CAD szoftverrel, amitől szabadulni akartam minden áron. Az élet úgy hozta, hogy az egyetemen ismertem meg a feleségem, aki Solid Edge-t tanult és ő ajánlotta, hogy nézzem meg, mert szerinte jó alkalmazásról van szó, ekkor 2000-et írunk.

A szerző további cikkei »

Archívum