Ismerje meg hatékonyságnövelő audit szolgáltatásunkat

Maximalizálja szoftverének hatékonyságát és kihasználtságát!

A modern vállalkozások számára elengedhetetlen, hogy a legjobb és legújabb eszközökkel dolgozzanak. A professzionális tervező és megmunkáló szoftverekbe való beruházás jelentős lépés egy cég életébe, amelyel növellhetik hatékonyságukat és termelőképességüket.

De vajon az Önök cége valóban kihasználja a megvásárolt szoftverekben rejlő összes lehetőséget?

Gyakran előfordul, hogy a szoftver teljes funkcionalitása kihasználatlan marad a megfelelő ismeretek hiánya és a régebben berögzült szokások miatt. Itt lép színre az Enterprise Group Szoftver Audit Szolgáltatása, amely segít feltárni és kiaknázni a rejtett lehetőségeket és tartalékokat.

 

Mi is az a Szoftver Audit?

Szoftver audit szolgáltatásunk célja, hogy alaposan felmérjük, hogyan használják a felhasználók a megvásárolt szoftvert, és javaslatot adunk hogyan lehetne azt még hatékonyabban alkalmazni. Az audit során részletesen elemezzük az alkalmazott funkciókat, a szoftver használati szokásokat az IT infrastruktúrát és a munkafolyamatokat.

Ezután személyre szabott javaslatokat és tanácsokat adunk a hatékonyság növelése érdekében.

 

Audit

 

Hogyan épül fel és mire terjed ki a Szoftver Audit Szolgáltatásunkat?

  • IT Infrastruktúra felmérése

Szoftver auditunk első lépése egy alap IT infrastruktúra áttekintés.

Kiemelt figyelmet fordítva a tervezői munkaállomásokra, fájltárolási rendszerre és az esetleges hálózati problémákra. Vizsgálatunk kiterjed azokra a felhasználók által gyakrabban említett problémákra, mint például a lassú fájlmegnyitás, hibás hálózati mentés, lassú modellforgatás és megjelenítés, írásvédettségi problémák és a programok kifagyása. Ezeket legtöbbször a hardveres és driveres problémák okozzák.

A technikai akadályok jelentősen befolyásolhatják a szoftver hatékony használatát, ezért azonosításuk és megoldásuk kiemelten fontos.

  • Munkafolyamatok áttekintése

Megvizsgáljuk a vállalat különböző részlegeinek együttműködését, különösen a tervezés, gyártás, beszerzés és minőségirányítási csoportok közötti munkafolyamatokat. A részlegek közötti kommunikáció gyakran nehézkes, ami miatt a kollégáknak extra munkát kell végezniük, sokszor duplikált feladatokat ellátva.

Célunk, hogy azonosítsuk a kevésbé hatékony folyamatokat, és javaslatokat tegyünk azok újragondolására. Az optimalizált munkafolyamatok révén időt és pénzt takaríthat meg, miközben növeli a vállalkozás általános hatékonyságát.

  • Szoftverhasználati szokások elemzése

Ügyféltámogató mérnök kollégáink megvizsgálják, hogyan alkalmazzák a szoftvert a mindennapi munkafolyamatok során. Felmérjük, hogy mely funkciókat használják rendszeresen, és melyeket hagynak figyelmen kívül. Ez az elemzés lehetővé teszi, hogy azonosítsunk tudás béli hiányosságokat, és meghatározzuk, milyen területeken van szükség további képzésre.

Például, ha egyes felhasználók csak az alapvető funkciókat használják, míg a szoftver ennél jóval többre képes, ez jelentős lassíthatja az egyes munkafázisokat.

  • Képzési lehetőségek

Az esetlegesen felmerülő tudásbéli hiányosságokra célzott képzési javaslatot teszünk, biztosítva, hogy munkatársai naprakész tudással rendelkezzenek, és magabiztosan használják a szoftvert. Az oktatás során gyakorlati példákra és a valós munkafolyamatokra helyezzük a hangsúlyt, hogy a résztvevők azonnal alkalmazni tudják az újonnan megszerzett ismereteket.

  • Személyre szabott tanácsadás

Az elemzés alapján konkrét javaslatokat teszünk arra, hogyan lehetne jobban kihasználni a szoftver funkcióit, valamint hogyan lehetne optimalizálni a folyamatokat. Például, ha a felhasználók nem használják ki a szoftver adatkezelési, automatizálási, optimalizálási lehetőségeit, tanácsokat adunk arra, hogyan lehetne ezeket integrálni a mindennapi munkafolyamatokba.

  • Vezetői javaslatok

Végül, vezetői szinten is ajánlásokat teszünk, melyek segítenek a stratégiai döntéshozatalban és a szoftver hatékonyabb integrálásában a vállalati folyamatokba. Ezek az ajánlások nem csak a szoftverhasználat optimalizálását célozzák, hanem a teljes szervezeti hatékonyság növelését is.

 

Miért érdemes igénybe venni a Szoftver Audit Szolgáltatásunkat?

A szoftver audit szolgáltatásunk igénybevétele számos előnnyel jár, amelyek közvetlenül hozzájárulnak vállalata sikeréhez.

Ügyfeleink nem csak a meglévő erőforrásaikat tudják jobban kihasználni, hanem hosszú távon is fenntartható fejlődést érhetnek el. Az Enterprise Group PLM üzletág csapata segít abban, hogy a megvásárolt szoftver valóban hozzáadott értéket képviseljen, és a lehető legnagyobb mértékben hozzájáruljon a vállalat sikeréhez.

Ne hagyja, hogy a szoftver kihasználatlanul álljon! Fedezze fel, hogyan teheti hatékonyabbá munkafolyamatait és hogyan maximalizálhatja befektetésének megtérülését a szoftver audit szolgáltatásunk segítségével.

Lépjen egy szinttel feljebb a szoftverhasználat terén!

 

Engedje meg, hogy segítsünk Önnek kihozni a legtöbbet a megvásárolt szoftveréből!

Ha kérdése van vagy többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, lépjen kapcsolatba velünk! Mi itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek elérni a maximális hatékonyságot.

 

Czifrák Gábor
Enterprise Group
Vezető értékesítő
czifrak.gabor@enterprisegroup.hu
+36 (30) 430-5526

Ügyféltámogató mérnök, szakterülete a CAD rendszerek. Családi tradíciókat követve gépészmérnöknek készült, mi sem bizonyította jobban, mint általános iskolában rengeteg otthoni próbálkozás után egy tanfolyam keretén belül megismerkedett élete első CAD szoftverével. Számos CAD rendszerrel megismerkedett az évek során, így vált hobbijává a 3D tervezés. A Pécsi Tudományegyetem Műszaki Karán, jelentősen megtérült az előzőleg befektetett munkája, itt szerezte meg a tervezéshez elengedhetetlen ismereteit.  Egy Solid Edge oktatás keretén belül fedezte fel az Enterprise Groupot, ahol rövidesen ügyféltámogató mérnökként csatlakozott a céghez. Örömmel tölti el, ha tudását megoszthatja másokkal és ha ezzel még segíteni is tud. A világ itt nyílt meg számára oktatások, emberi kapcsolatok, legújabb technológiák végtelen lehetőségével.

A szerző további cikkei »

Archívum