BREAKING NEWS!!! – Országos Solid Edge és EDGECAM verseny információk

Az elmúlt hónapokban nagy odafigyeléssel elkezdtük szervezni az idei, immár IX. országos Solid Edge és EDGECAM versenyt, amely nagyon népszerű a diákok körében. Tisztában voltunk azzal, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hisz a pandémiás helyzet megnehezíti a kommunikációt. Ennek kellően óvatosnak kell(ett) lennünk a részletek kidolgozásában, hisz az egészség a legfontosabb. Az elmúlt évben azzal köszöntünk el, hogy találkozzunk jövőre a versenyen, lehetőleg személyesen.

Solid Edge és EDGECAM verseny részletek

Mindig a postás van a legrosszabb helyzetben már nem csak azért, mert ugatják a kutyák, hanem azért is, hogy ő hozza a rossz hírt. Nem kell megijedni, a verseny meg lesz tartva az eredeti kiírásnak megfelelően, nevezni április 05-ig lehet, míg a döntő április 16-án kerül lebonyolításra. A húsvét hétfőt is fel lehet használni, hogy a legjobb pályamunkák készüljenek el CAD és CAM kategóriákban egyaránt.

A döntőt pedig a tavalyihoz hasonlóan online formában fogjuk megtartani, miután a vírushelyzet és a kormányzati intézkedések sem teszik lehetővé a személyes részvételt.

Solid Edge verseny

Mindenkinek az egészsége a legfontosabb, így ezt kellett szem előtt tartanunk. Figyelembe vettük azt is, hogy a tavalyi lebonyolítás zökkenőmentesen és a visszajelzések alapján jól lezajlott. Tehát nincs más hátra, mint pályázni a versenyre és a legjobb 20 Solid Edge és 10 EDGECAM pályamunkát beküldő versenyző meghívást kap az országos online döntőre. Ennek pontos technikai részleteit április 05-e után hozzuk nyilvánosságra egybekötve a döntősök és a felkészítő tanárok tájékoztatásával.

Azt látjuk, hogy elszántak vagytok, hisz már érkeztek be pályamunkák, amelyek magas színvonalat képviselnek.

A verseny támogatói

A verseny fejlődik és nem csak azért, mert mindig a legújabb szoftververziókban mérhetik össze a tudásukat a versenyzők, hanem azért is mert a támogatók névsora is folyamatosan bővül. Magyar családi vállalkozások mellett közép- és nagyvállalatok is látnak fantáziát a rendezvény támogatásában, hisznek a fiatalok jövőjében és bíznak abban, hogy egyszer majd náluk fognak dolgozni.

 

Köszönjük támogatóink társadalmi szerepvállalását:

3D Connexion – www.3dconnexion.com

Barabás Mérnökiroda Kft. – www.bmikft.hu

BPW Hungária kft. – www.bpw-hungaria.hu

DELTA-TECH GROUP – www.deltatech.hu

HEXAGON MI – www.hexagonmi.com

Melior Laser Kft. – www.meliorlaser.hu

NCT Akadémia Kft. – www.nctakademia.hu

SCHOTT Hungary Kft. – www.schott.com

SIEMENS Zrt – www.siemens.com

Tometh Fémtechnika Kft. – www.tometh.hu

 

Fiataloké a jövő, így nekünk és támogatóinknak fontos az ilyen versenyek megrendezése! Várjuk a nevezéseket!

Beosztás: ügyféltámogatási vezető
Szakterületek: gépészeti tervezőrendszerek (kiemelten a Solid Edge) és a hozzájuk kapcsolódó alkalmazások szakmai támogatása

Szakmai életút:
Egyetemi tanulmányaim alatt találkoztam a 2d-s számítógépes rajzolással, majd később egy nehezen használható CAD szoftverrel, amitől szabadulni akartam minden áron. Az élet úgy hozta, hogy az egyetemen ismertem meg a feleségem, aki Solid Edge-t tanult és ő ajánlotta, hogy nézzem meg, mert szerinte jó alkalmazásról van szó, ekkor 2000-et írunk.

A szerző további cikkei »

Archívum