SOLID EDGE ST10 ÚJDONSÁGOK KONZULTÁCIÓ

 Talán ezt a lentebbi e-mail részletet sokan megkaptátok, de az is lehet, hogy nem, így arra gondoltam, hogy most megosztom veletek a konzultáció részleteit. A rossz hír, hogy mindjárt vége van a nyárnak, a jó, hogy a Solid Edge ST10 lehet a fő tervezőeszközöd.

Igen, az ősz mindig azzal köszönt be az iskolakezdés mellett, hogy újabb Solid Edge verziót vehettek a bírtokotokba, ez most a 10. ST verziót jelenti. 9-10 év milyen gyorsan elröppent a legutolsó “sima” Solid Edge óta, ami a V20 volt. Azóta a Solid Edge teljesen kicserélődött sok szempontból, de a hagyományos modellezés megmaradt benne, sőt minden verzióban fejlődött.

Idén Tripolszki Gábor vett részt a Siemens PLM Software által szervezett Solid Edge ST10 belső képzésén, amelyről élménybeszámolót itt olvashattok.

Mint ahogy ebből a bejegyzésből is kiderül, idén is tartunk Solid Edge ST10-es újdonságok konzultációkat.

Miért hasznos a Solid Edge ST10 konzultáció?

A legfontosabb, hogy személyesen, vezetett gyakorlaton sajátíthatjátok el a legújabb verzióban megjelenő újdonságokat. Az igazság az, hogy most nem aprózták el a fejlesztők, így nem kicsi, hanem nagy újdonságok lesznek a Solid Edge-ben, olyanok mint a Konvergens modellezés vagy Generatív tervezés. Az nem biztos, hogy már holnap használni fogod, de az biztos, hogy gyökeresen meg fog változni a tervezési szemlélet az Ipar 4.0 hatására.

Megismerhetsz más felhasználókat, hogy ők milyen területen dolgoznak és az ott felmerülő kihívásokat hogyan oldják meg. Az a tapasztalatom, hogy ezt a fajta kapcsolatépítést nagyon kedvelni szoktak a felhasználók.

Olyan kérdésekre is választ kaphatsz, amelyek miatt a hétköznapokban nem biztos, hogy felemelnéd a telefont és megkérdeznél minket. A konzultációk hivatalosan 15.00-ig tartanak, de gyakran 16.00 után is ott vannak az ügyfelek és konzultálnak az előadóval.

Minden Solid Edge felhasználót szeretettel várunk!

“Tisztelt Partnerünk/leendő Partnerünk!

A Siemens PLM Software nemrégiben jelentette be a méltán népszerű 2D/3D CAD tervezőrendszer, a Solid Edge legújabb verzióját. Éljen a lehetőséggel, és ismerje meg első kézből, szakértőink által vezetett gyakorlatokon keresztül a Solid Edge ST10 fejlesztéseit – jelentkezzen Újdonságok Konzultációink valamelyikére!
Ezúton szeretnénk meghívni Önt és Kollégáit a Solid Edge ST10 Újdonságok Konzultációra, melyet 2017 szeptemberében tartunk az Enterprise Group székhelyén található korszerű oktatóteremben.
A szoftverkövetéssel rendelkező ügyfeleink a konzultáció alkalmával vehetik át a Solid Edge ST10-es verzióját.
Amennyiben nem kíván részt venni a konzultáción, de már most szeretné megkapni a Solid Edge ST10-es verzióját,akkor is látogasson el a regisztrációs oldalra, mert ott adhatja le ez irányú igényét!
Enterprise
Solid Edge ST10 Újdonságok Konzultáció
A Solid Edge ST10 újdonságai – első kézből
Részvételi díj*:
30.000 Ft/fő + ÁFA
Szoftverkövetéssel rendelkezőknek (nem csak Enterprise Group ügyfeleknek): 24.000 Ft/fő + ÁFA
Az időpontokat és a pontos címet ide kattintva találja. A konzultációk 9-től 15 óráig tartanak, a kiválasztott konzultációs napon ebédet és külön számítógépet biztosítunk a résztvevőknek. A konzultációk maximális létszáma 8 fő, a jelentkezések elfogadása jelentkezési sorrendben történik.
A konzultációra 20% kedvezményt biztosítunk a szoftverkövetési szerződéssel rendelkező felhasználóinknak.
Enterprise
*A konzultáció díja tartalmazza a magyar nyelvű Solid Edge ST10 újdonságok DVD-t (melyet a konzultációtól függetlenül is megvásárolhat weboldalunkon). Magyarországon egyedül az Enterprise Groupnál kaphatnak a résztvevők a Solid Edge ST10 újdonságaiból egy minőségi, szakmai, magyar nyelvű DVD-n oktatási anyagot a vezetett gyakorlat végén. A magyar nyelvű videók, lefordított anyagok megkönnyítik az új funkciók hatékony elsajátítását.
A konzultáció résztvevői megtudhatják azt is, hogy feladataikra milyen megoldásokkal szolgálnak az új fejlesztések, ezért érdemes cégenként minimum 1 kollégának részt vennie az eseményen.
Várjuk Önt és Kollégáit a Solid Edge ST10 Újdonságok Konzultáción!
Bővebb információkért és jelentkezéshez látogasson el weboldalunkra!
Üdvözlettel:

Enterprise Group PLM üzletág”

Beosztás: ügyféltámogatási vezető
Szakterületek: gépészeti tervezőrendszerek (kiemelten a Solid Edge) és a hozzájuk kapcsolódó alkalmazások szakmai támogatása

Szakmai életút:
Egyetemi tanulmányaim alatt találkoztam a 2d-s számítógépes rajzolással, majd később egy nehezen használható CAD szoftverrel, amitől szabadulni akartam minden áron. Az élet úgy hozta, hogy az egyetemen ismertem meg a feleségem, aki Solid Edge-t tanult és ő ajánlotta, hogy nézzem meg, mert szerinte jó alkalmazásról van szó, ekkor 2000-et írunk.

A szerző további cikkei »

Archívum