Solid Edge ST7 fejlesztései

Egyik előző blogbejegyzésünkben beharangoztuk, hogy jönnek a régi verziók újdonságai, ezek közül is az első az ST7-es verzió lesz. Aki volt nálunk újdonságok konzultáción, nekik ez ismerős lehet. A videókon látható fejlesztéseket a vezetett oktatáson a résztvevők begyakorolták.

A Solid Edge ST7 újdonságait Alkatrész, Általános fejlesztések, Fordítók, KeyShot, Műhelyrajz és Szerelés kategóriákra osztottuk fel. Az Alkatrész kategórián belül rengeteg újdonság volt, az akkori kiadott magyar nyelvű pdf egy 158 diás prezentációt tartalmazott.

Alkatrész kategórián belül a számos fejlesztés volt ebben az évben, ezek közül a jelentősebbeket 15 videóban mutattuk be. Ezek a videók kitértek többek között az anyagtáblázatra, a vázlatkészítésre, a 3D mérésre, a felületmodellezésre és a 3D vázlatolásra. Ezek a videók ebben egy lejátszási listában megtalálhatóak, mely ebben a következő videón keresztül is elérhető:

 

A szerelés ST7-es újdonságaiból 14 videó készült, mely külön lejátszási listán érhető el ITT vagy a következő videó segítségével.

Az ST7-es videó újdonságai közül a műhelyrajz környezet fejlesztéseivel 9 videó foglalkozik, mely EZEN a lejátszási listán, illetve a következő videón keresztül tekinthető meg:

Az ST7-es verzió további fejlesztéseket is tartalmazott. Ezekből a videókat egy lejátszási listába ömlesztve találjátok. Ez a „maradék” 12 videó az Általános fejlesztések, a Fordítók és a Solid Edge és Keyshot együttműködése kategóriába tartozik és a következő videón keresztül is elérhetőek:

 

Bízom benne, hogy a régi felhasználók ezekkel a videókkal nosztalgiázni tudtak, az új felhasználók meg találtak benne új funkciókat, amivel hatékonyabbá és gyorsabbá tudják tenni a mindennapi munkájukat. A következő bejegyzésben az ST8 újdonságaival jelentkezünk 😉

Archívum