Solid Edge ST8 fejlesztései

Egyik előző blogbejegyzésünkben beharangoztuk, hogy jönnek a régi verziók újdonságai, ezek közül is az első az ST7-es verzió már meg is érkezett, és lépjünk eggyel tovább. Nézzük az ST8-as verzió újdonságait.

Még mielőtt ezt megtennék egy fél mondatban hadd reklámozzam az oktatásainkat. Akinek kevés lenne ez a videósorozat, számukra face2face oktatótermi oktatások érhetők el, alap, haladó, újdonságok témakörökben. Ennek a blogbejegyzésnek a szoftverújdonságok állnak a középpontjában, így az aktuális 2023-as újdonságok konzultációra ezen a linken lehet jelentkezni: https://enterprisegroup.hu/plm/esemenyek/solid-edge-2023-ujdonsagok-konzultacio

Ebben a bejegyzésben is, úgy ahogy az ST7-es bejegyzésben is, az ST8-hoz tartozó újdonság konzultáció videóanyagait osztjuk meg veletek. Ezek a videóanyagok csak videók, az újdonság konzultáción végig is kattintjuk ezeket, menet közben lehet kérdezni és a parancsok mélyére menni.

Annak idején amikor az ST8 volt a legújabb és legmodernebb Solid Edge verzió, akkor a következő videó volt a beharangozó videója:

Nézzük akkor az újdonságokat, amiket a következő kategóriákba szedve értek el a lenti lejátszási listában:

  • Alkatrészmodellezés (szilárdtest és lemez)
  • Szerelés
  • Műhelyrajz
  • További újdonságok (Szimuláció, Fordítók, Kábelkorbács…)

 

Az alkatrészmodellezés újdonságait az ST8-as verzióból itt tekinthetitek meg:

A szereléskörnyezet újdonságait az ST8-as verzióból itt nézhetitek meg:

A műhelyrajzkörnyezet újdonságait az ST8-as verzióból itt nézhetitek meg:

A további újdonságait az ST8-as verzióból itt nézhetitek meg:

Bízom benne, hogy mindenki talált magának valami érdekeset és újat, vagy ha nem akkor fel tudta idézni, hogy a „ajj réges régen amikor még ezt használtam mennyire jó volt, hogy ez a funkció bekerült a Solid Edge-be”.

Archívum