Teamcenter X: azonnal elérhető PLM felhőmegoldás

A világon a legelterjedtebb PLM szoftver

Egy vállalat életben folyamatos kihívást jelent a fejlesztési költségek csökkentése, a hatékonyság és a minőség növelése. Ugyanakkor még a változó piaci viszonyokhoz, a növekvő vevőelvárásokhoz, a rövidebb szállítási határidőhöz is alkalmazkodni szükséges.

A kihívások megfelelő módon történő kezeléséhez, minden egyes gyártási folyamatban részvevőnek, a termék életciklusával kapcsolatos naprakész és megbízható hozzáférésre van szüksége attól függetlenül, hogy az irodában, otthon vagy a gyártósoron tartózkodik.

A termék- és gyártási információk kezelésében a Siemens DIS Teamcenter megoldása nyújt segítséget, amely a világ legnagyobb felhasználói bázisával rendelkező termékéletciklus-menedzsment (PLM) portfóliója.

Kezdje el használni akár ma könnyedén használható és elérhető Teamcenter X szolgáltatást, amely egy felhőalapú (SaaS) PLM szolgáltatás! Csak azért fog fizetni amire ténylegesen szüksége van és mi kezeljük a rendszert Ön helyett így maximális figyelmet fordíthat a termékinnovációra.

 • Azonnal elérhető felhőalapú PLM megoldás
 • A rendszer az Ön vállalkozásával egy ütemben növekedhet
 • A Mendix platformján mindig a legfrissebb verziót érheti el
 • Bármilyen méretű vállalat számára megoldást nyújt

A Teamcenter X egyszerű hozzáféréssel és átláthatósággal biztosítja a termékadatok és folyamatokat átfogó PLM rendszert az egész vállalat számára.

A Teamcenter X a korábbi tapasztalatok alapján készült előkonfigurációkkal könnyíti meg a rendszer első használatát.

Teamcenter X előnyök

 • Azonnali SaaS PLM szolgáltatás a felhőben bármikor és bárhol - a munkából otthonról, az irodában vagy a gyártósoron
 • Többféle/különböző mechanikai és elektromos tervezőeszköz érhető el és támogatja megosztása és együttműködése
 • Felgyorsítja a termékfejlesztést, támogatja a tervek újbóli felhasználását, a változások kezelését és lerövidíti a ciklusidőt
 • Alacsony mértékű üzemeltetési költség, amely előre kalkulálható, és nem igényel tőkeigényes beruházást.
 • Kiküszöböli a szoftvertelepítések és frissítések komplexitását, költség- és időigényességét
 • A jövőálló és modern felhőplatform kiküszöböli a technikai akadályokat, és mindig a legfrissebb verziókat és felhőalapú mikroszolgáltatásokat nyújt a könnyebb munkavégzéshez.
 • Racionalizálja a termékfejlesztést és a gyártási folyamatokat kapcsolatot teremtve a folyamatban összes részvevőjével.

 

Xcelerator Share - Együttműködésre hangolva (Szűcs Imre)

Magnókazetta, videókazetta, CD csak néhány vívmány, ami az elmúlt 30-40 évben velünk volt, de mostanra már nem jelent semmit csupán nosztalgiából gondolunk rá. A mérnöki munkavégzés és együttműködés is gyökeres változáson megy keresztül. Az elmúlt években teret nyerő felhőalapú fájltárolás kényelmesebb megoldást biztosít a hétköznapi embernek, hisz egyszerűen lehet egy Google Drive-ot vagy egy Onedrive-ot használni, általános információkat tárolni, megosztani. Speciális igényekhez azonban speciális megoldásra van szükség és azért született meg a Xcelerator Share, hogy mérnöki oldalról közelítse meg és elégítse ki az fájlkezelési igényeket felhőszolgáltatás alapon. 

Mindenki másképp csinálja… PDM/PLM bevezetések tapasztalatai

Az egyre gyorsuló világunkban fontos, hogy a vállalatok hatékonyan kezeljék az adat vagyont és gyorsan reagáljanak a piac változásaira. Egy sikeresen implementált PDM/PLM rendszer segíti a vállalkozását a kihívások leküzdésében. PDM/PLM rendszerre való átállásban - Partnereinkkel közösen - szerzett tapasztalatokból leszűrt tanulságokat szeretnénk megosztani előadásunkban, valamint a Teamcenter lehetőségeinek széles tárházából bemutatni néhány nélkülözhetetlen funkciót. 

Teamcenter X – PLM a felfőben

A folyamatosan változó/átalakuló IT infrastrukturális környezet, és az elérhető lehetőségek következtében egyre több vállalat szeretné a „felhőből” használni az alkalmazásait, és ott tárolni az adatait, ezzel is optimalizálva az IT infrastruktúra beszerzési, fenntartási és karbantartási költségeit. A Teamcenter X felhő alapú PLM megoldással a Siemens DIS a „felhőben” rejlő rugalmas adattárolási, és strukturált adatkezelési megoldást biztosít a vállalatok részére. A Teamcenter X által az ügyfeleknek biztosított, skálázható PDM/PLM megoldásban rejlő lehetőségeket kívánjuk megmutatni az érdeklődőknek, és azt hogy miben különbözik egy PDM/PLM rendszer „földi” és „felhős” verziója.


  Jelentkezés

  *A csillagal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Feliratkozás a hírlevélre

  Kérdése van?

  Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal!

  Czifrák Gábor
  Enterprise Group
  Értékesítési vezető
  czifrak.gabor@enterprisegroup.hu
  +36 (30) 430-5526

  Melkovics Péter
  Enterprise Group
  Értékesítő mérnök
  melkovics.peter@enterprisegroup.hu
  +36 (30) 492-7784