Faipari szaknap 2021

Faipari tervezést és kivitelezést is egyre inkább átszövi az informatika, ami rengeteg lehetőséget nyújt hatékonység és versenyképesség növelésére.

A tervezés minden területen központi szerepet tölthet be és ez így van a faiparban is. Olyan egyedi és olykor összetett felhasználói igények jelentek meg a tervezés területén, amelyek precíz kielégítésére a Solid Edge tökéletesen alkalmas; legyen az egy lépcső kidolgozása vagy egy egyedi ágy létrehozása.

Konyha- és gardrobetervezés egy látszólag egyszerű feladat, viszont az egyre növekvő ügyfélelvárásokat (látványterv, határidők stb.) csak korszerű tervezőrendszert alkalmazva lehet hosszútávon, a hibákat minimalizálva kielégíteni. Ezt teszi lehetővé a Cabinet Vison szoftver, amely a tervezésen túl, a gyártás támogatását is magába foglalhatja.

Egyre több asztalosműhelyben jelen vannak a CNC megmunkáló központok. Ezeknek a gépeknek a képességeit egyszerűen és hatékonyan lehet kihaszni az Alphacam faipari CAM szofver segítségével.

Faipari szakiskolák számára létfontosságú, hogy korszerű IT eszközök segítségével képezzék a jövő munkavállalóit. Ennek a szellemében létrehozott Oktatási Mentor Program segítséget nyújt a képző intézmények számára, hogy CAD/CAM technológiákhoz hozzájussanak és beépítsék az oktatásba.

    Regisztráció az archívumba

    *A csillagal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Feliratkozás a hírlevére