Ingyenesen elérhetővé tesszük a Solid Edge korábbi verzióinak fejlesztéseit

Minden évben megjelenik egy új Solid Edge verzió, és ezekben számos újdonság található. Eddig ezeket úgy osztottuk meg veletek, hogy ha eljöttetek egy újdonságok konzultációra. Ezeket az oktatásokat minden évben ősszel kezdjük az oktatótermünkben, illetve igény szerint az ügyfeleknél.

A korábban megjelent verziókból sok mindent lehet tanulni, és ezt szeretnénk veletek megosztani. Visszamenőlegesen a korábbi kiadások fejlesztéseit felrakjuk a YouTube-csatornánkra és ezekről itt a blogunkon tájékoztatunk titeket. Az ütemtervünk szerint az első bejegyzés a Solid Edge ST7-es készül, melyet majd a további verziók követnek.

Az újdonságok képzés videótartalmait osztjuk meg veletek.

Ezekben a bejegyzésekben lesznek általános, alkatrész és szerelésmodellezési, műhelyrajzos, fordítókkal, szimulációval, rendereléssel és további Solid Edge-el összefüggő videók. Ezeket a videókat a Solid Edge-es csapat készíti el évről évre. A videókhoz fontos bemeneti adata az előző évi újdonságok konzultáció visszajelzései, így minden évben egy picit változtatunk valamin és finomhangoljuk az anyagot az ügyfeleinknek. Ez a finomhangolás a képzés PDF-es tartalmait leírásait, mintafájljait,  illetve a videókat is érinti.

Ebben a sorozatban ilyen jellegű videókat fogtok találni:

Amennyiben nincs otthon ST7-es verziód (vagy annál újabb) és ki szeretnéd próbálni ezeket az újdonságokat akkor a legfrissebb Solid Edve verziót ITT ÉRED EL, amin ezeket az régi újdonságokat kipróbálhatod.

Az ST7-es és újabb verziók fejlesztéseit bemutató videóiért várunk titeket a későbbi blogbejegyzéseinken.

Archívum