Ismerjék meg a III. Magyar Ipari Célgép Nagydíjon nyertes partnerünk pályamunkáját – AZ ÉV VEGYIPARI CÉLGÉPE

Ebben a cikkben a második nyertes partnerünkkel a Bimatik Kft. -től, Bakos István ügyvezetővel beszélgettünk, ők  Az év célgépét tervezték vegyipar kategóriában, ami egy Nagy teljesítményű 8 és 12 töltőfejes súlyratöltő kiszerelő gépsor.

EG – Kérjük, néhány mondatban mutassa be mivel foglalkozik a cégük?

BI – Cégünk 2002-ben alakult, egyedi gépgyártás területén tevékenykedik, az ipar számos területén, a csapat gerincét alkotó, magasan képzett, elhivatott szakemberekkel, akik gépész tervezők, elektromos tervezők, szerelők, műszerészek.  Fő célkitűzésünk olyan berendezések létrehozása, melyet hosszú időn keresztül megelégedéssel használ megrendelője.
Az egyedi gépgyártás teljes folyamatát, – a megrendelő igényeinek, kívánságainak feldolgozásától, tervezést, kivitelezést, beüzemelést és garanciális munkákat – átvállaljuk és teljesítjük.

 

EG – Milyen tervező szoftvert használtak a pályamunka elkészítéséhez?

BI -A gépek tervezésére, ütközés-vizsgálatára, gyártmányrajz és látványterv készítésére a Siemens Solid Edge CAD-szoftverét használjuk, melyet éves szinten frissítünk a legújabb aktuális verzióra.

 

EG – Mit lehet tudni az elkészült pályamunkáról? Milyen egyedi jellemzői vannak?

BI – A célgép funkciója 5-10 l, illetve 1 l űrméretű, változatos kiszerelésű és kupakolású vegyipari kannák és flakonok depalettizálása, súlyratöltése, szerializálása, dobozolása és raklapozása. Magyarországon jelenleg nem ismerünk más ezzel a géppel megegyező teljesítményű (40000 l/nap) és széles termékpalettát kiszolgáló kiszerelő-gépsort. A Chemark Zrt. igényeire és követelményeire szabva, velük szorosan együttműködve készült a gépsor terve és lett az legyártva, üzembe helyezve.

 

Gratulációnkkal együtt további kreatív tervezői munkát kívánunk az egész csapatnak!

 

További információ a versenyről:  https://www.gepedvanhozza.hu/

Olvassa el a cikksorozat többi részét is:

SOLID EDGE ÉS NX SIKEREK AZ IPARI CÉLGÉP NAGYDÍJ 2023 VERSENYÉN 

BEMUTATJUK A III. MAGYAR IPARI CÉLGÉP NAGYDÍJON NYERTES PARTNERÜNK PÁLYAMUNKÁJÁT  – AZ ÉV GYÁRTÁS ELŐKÉSZÍTŐ CÉLGÉPE

 

Ismerje meg termékeinket!

Solid Edge | Enterprise Group

NX | Enterprise Group

Archívum