SOLID EDGE és NX SIKEREK AZ IPARI CÉLGÉP NAGYDÍJ 2023 VERSENYÉN

Június 28-án a városligeti Millennium Házában rendezték meg a III. Magyar Ipari Célgép Nagydíj Díjátadó rendezvényét, a Gépész Szalont. Az ország legnagyobb gépipari szakmai versenyére 114 pályázat érkezett be. A zsűrinek pedig nem volt egyszerű dolga, ugyanis ebben az évben látványosan emelkedett a nevezett célgépek minősége. Az Év Célgépe díjat 7 kategóriában osztották ki és kiemelték Az év ötletét és Az év öko-célgépét is, valamint Közönségdíjat is hirdettek.

Minden gépgyártó számára óriási lehetőséget tartogatott a III. Magyar Ipari Célgép Nagydíj arra, hogy széles körben megmutassa a rátermettségét, az innovációit, a gépeit és végül a díjkiosztó eseményen személyesen is bemutatkozzon az ipari látogatóknak, a piacnak, mintegy 300 szakember előtt.

Az idei versenyre 86 gépgyártó összesen 114 pályaművel nevezett 7 kategóriában. Sipos Sándor, a Nagydíj ötletgazdája, a Chemplex Kft. tulajdonosa elmondta, hitvallásuk, hogy érdemes megtalálni és kiemelni a célgépgyártás legjobb szakembereit, alkotóműhelyeit. Hangsúlyozta, nem az alapján kell eldőlnie, hogy mi a jó, mi a legjobb, hogy olcsó vagy drága, kicsi vagy nagy, hanem hogy mennyi és milyen minőségű mérnöki lelemény van egy-egy alkotás mögött.

Mi, az Enterprise Group PLM üzletága roppantul büszkék vagyunk arra, hogy több partnerünk is a díjazottak között szerepel, akik az általunk forgalmazott CAD szoftverekkel tervezték meg és készítették el pályamunkájukat, továbbá, hogy a versenyen megszületett gépek mögött rejlő leleményes mérnöki munkához szoftvereinkkel szervesen hozzá tudtunk járulni.

Célgép Nagydíj 2023 díjazottak

 

Győztes partnereink listája:

  • Az év célgépe 2023 Gyártás-előkészítés gépei: alapanyag és nyersanyagfeldolgozás kategóriában: Automata fűrészgép, Custom Robotic Solution Europe Kft.
  • Az év célgépe 2023 Vegyipari gépek kategóriában: Nagy teljesítményű 8 és 12 töltőfejes súlyratöltő kiszerelő gépsor, Bimatik Kft.
  • Az év célgéptervezője 2023-ban: Iker Tibor és Kis Szabolcs, ST-Automatika Kft.

Minden partnerünknek ezúton is szívből gratulálunk és hamarosan érkező cikksorozatunkban szeretnénk bemutatni őket és alkotásaikat.

További információ: https://www.gepedvanhozza.hu/

BEMUTATJUK A III. MAGYAR IPARI CÉLGÉP NAGYDÍJON NYERTES PARTNERÜNK PÁLYAMUNKÁJÁT – AZ ÉV GYÁRTÁS ELŐKÉSZÍTŐ CÉLGÉPE

ISMERJÉK MEG A III. MAGYAR IPARI CÉLGÉP NAGYDÍJON NYERTES PARTNERÜNK PÁLYAMUNKÁJÁT – AZ ÉV VEGYIPARI CÉLGÉPE

BÜSZKÉN MUTATJUK BE A III. MAGYAR IPARI CÉLGÉP NAGYDÍJON NYERTES PARTNERÜNK ALKOTÁSAIT – AZ ÉV CÉLGÉPTERVEZŐJE

Ismerje meg termékeinket!

Solid Edge | Enterprise Group

NX | Enterprise Group

Archívum