Ismét a mezőny élén a régióban

 Két díjat is elhoztunk az évnyitó Siemens European Partner Summit-en

 

A Siemens partnertalálkozójára idén február 13-14 között került sor Palma de Mallorca-n. Ez egy kiváló lehetőség a Siemens partnereinek, hogy áttekintsék az elmúlt év sikereit, valamint az idei évre vonatkozó terveket. Továbbá remek alkalmat szolgáltatott a partnerek közötti kapcsolatépítésre, ügyfélsikerek megosztására, valamint az új termékekkel, megoldásokkal kapcsolatos információk átadására is.

A Siemens Gold szintű Smart Expert partnereként az Enterprise Group is meghívást kapott az eseményre. A találkozó másnapján, a korábbi évekhez hasonlóan, díjak is átadásra kerülnek, amelyeket a 2023-as év teljesítménye alapján ítél oda a Siemens vezetősége. Nagy örömünkre a tavalyi évbe tett rengeteg energia ismételten meghozta eredményét. A tavaly elnyert két rangos elismerést idén is sikerült megszereznünk, amelyre nagyon büszkék vagyunk. A Siemens a Top Partner in CEE Region díjjal a PLM üzletág elhivatott munkáját díjazta, továbbá a Top Sales Person díjat pedig ismételten Czifrák Gábor kollégánk nyerte el. Ezzel együtt ez már a 7. alkalom az üzletág fennállása óta (2012 óta), hogy kiemelt partnerünk, a Siemens, díjjal jutalmazta szakmai tevékenységünket.

„A 2023-as évben több nehézséggel is meg kellett küzdenünk. Azt láttuk, hogy a döntéseket is jóval megfontoltabban hozzák meg az iparban tevékenykedő cégek. Az inflációs hatás, valamint az egyes licenckonstrukciók átalakulása, valamint a felhős megoldások erőteljes megjelenése is tovább árnyalta a kilátásainkat.
A 2020-ban elkezdett Ipari Digitális Transzformáció Programunk mentén, valamint a mérnökeink elkötelezettségének és az ügyfeleink digitális és automatizált megoldások irányába mutató fokozott érdeklődésének köszönhetően sikerült jó évet zárni és nagyon büszkék vagyunk az eredményre. – mondta Béke Gyula, az Enterprise Group PLM üzletágának igazgatója.

Béke Gyula – Enterprise Group PLM üzletág igazgató

 

Milyen tényezők állhatnak a folyamatos magas szintű teljesítmény mögött?

A PLM üzletágunk mérnökei kiemelkedő szakértelemmel bírnak a CAD/CAM/CAE és PLM megoldásokban és ügyfeleink egyedi igényeit is figyelembe véve a legmagasabb szintű kiszolgálásra törekszünk. Elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű ügyfélszolgálat iránt is és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink maximálisan kihasználhassák a Siemens technológiák nyújtotta előnyöket a hatékonyabb termelésért.

 

Archívum