Valós ipari projektek bemutatása NX-en keresztül I.

Időpont: 2024.05.14. 10:00

A webinarról – 2024.05.14. 10.00

A webinár során Karczub Miklós külsős előadó egy általa, adott termékhez tervezett szerszám konstrukciót mutat be, annak utóéletével (gyártás, összeszerelés) együtt. Szeretettel várunk minden olyan érdeklődőt, aki kíváncsi az NX-re, a hozzá kapcsolódó modulokra és a szerszám tervezés világára!

 

Az előadók

Lukács Krisztián

Lukács Krisztián vagyok, az Enterprise Group-nál dolgozom ügyféltámogató mérnökként. Előzőleg négy éven keresztül konstruktőrként dolgoztam egy műanyag és gumi szerszámokat tervező és gyártó cégnél. Van...

Tovább az előadó szakmai önéletrajzához

Karczub Miklós – Delta Tool Design Kft.

2011 nyarán szerszámtervező tanoncként találkoztam először az NX tervezőszoftverrel. Fejlődésem során egyre bonyolultabb lemezalakító szerszámok tervezésével bíztak meg ahol nem csak a kreativitásomat élhettem ki,...

Tovább az előadó szakmai önéletrajzához

    Jelentkezés

    *A csillagal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Feliratkozás a hírlevélre

    FAQ

    Feltehetek a webinar során kérdéseket?
    Természetesen, hiszen azért tartunk webinarokat, hogy az Ön munkáját támogassuk.

    Mi történik, ha regisztrálok, de végül mégsem tudok részt venni?
    Nem probléma, minden webinarunkat rögzítjük, és utólag elküldjük Önnek, de természetesen szívesen tartunk személyre szabott konzultációt is.

    Hogyan tudok csatlakozni a webinarhoz?
    A csatlakozás a "MS Teams - Live Event" alkalmazáson keresztül lehetséges. A webinarra regisztráltaknak minden tudnivalót előre elküldünk részletesen.