Edgecam

DR. EPLM: karbantartási csomagok, frissítések

Ebben a rovatban az általunk forgalmazott és támogatott szoftverekhez megjelenő karbantartási csomagokat és frissítéseket gyűjtjük össze. Amennyiben régebbi verziókhoz van szüksége karbantartási csomagokra, akkor kérjük, keressen meg bennünket a következő elérhetőségek egyikén:
hotline: +36-1-471-2424/1;
e-mail: solidedge@eplm.hu!

Solid Edge:

Solid Edge esetében az utolsó két verzióhoz (jelen esetben SE 2019 és ST10) jelennek meg frissítések – elég a legutolsót letölteni, ezek tartalmazzák visszamenőlegesen is a javításokat, fejlesztéseket.
Aktuális karbantartási csomagok Solid Edge 2019-hez: Solid Edge 2019 – MP02 (64bit) Új!!!
Aktuális karbantartási csomagok Solid Edge ST10-hez: Solid Edge ST10 – MP10 (64bit) Új!!!
További karbantartási csomagok is itt érhetőek el.

Edgecam

Az Edgecam 2017 R2 szoftvercsomaghoz megjelent a SU12. számú javítócsomag! A szoftver megfelelő működése érdekében kérjük, telepítse fel mielőbb! A javítócsomagot letöltheti az Enterprise Group support oldaláról, amelyet az alábbi linken keresztül érhet el:

Edgecam 2018 R2 SU 8 javítócsomag: http://support.eplm.hu/edgecam/downloads/default.aspx

Ugyanezen a linken megtalálhatók a 2018 R1 és a 2018 R2 szoftver javítócsomagjai is.

Beosztás: ügyféltámogatási vezető
Szakterületek: gépészeti tervezőrendszerek (kiemelten a Solid Edge) és a hozzájuk kapcsolódó alkalmazások szakmai támogatása

Szakmai életút:
Egyetemi tanulmányaim alatt találkoztam a 2d-s számítógépes rajzolással, majd később egy nehezen használható CAD szoftverrel, amitől szabadulni akartam minden áron. Az élet úgy hozta, hogy az egyetemen ismertem meg a feleségem, aki Solid Edge-t tanult és ő ajánlotta, hogy nézzem meg, mert szerinte jó alkalmazásról van szó, ekkor 2000-et írunk.

A szerző további cikkei »

Új hozzászólások

    Archívum